2013. szeptember 09.

Most két kedvezményes lehetőség az Építésijog.hu Figyelő-előfizetőknek!

Most két kedvezményes lehetőség az Építésijog.hu Figyelő-előfizetőknek!

Akik az Építésijog.hu Figyelő szolgáltatást most egy évre előfizetik, egyrészt nagy kedvezménnyel vehetnek részt az október 2-i Építési jog konferencián, másrészt 2014 végéig (azaz több mint 15 hónapos időtartamra) megkapják az Építésügyi Hatósági Útmutató című, folyamatosan frissülő tartalmú digitális kiadványt is. Ha valamikor, akkor most érdemes előfizetni! 

A 2013. október 2-i Építési jog konferenciáról részletes program, jelentkezési lehetőség és egyéb információk itt találhatók:

http://tervlap.hu/rendezveny/index/nev/epitesi_jog_konferencia_2013

Akik rendelkeznek egy éves Építésijog.hu Figyelő-előfizetéssel, azok mindössze 2 360 Ft + áfa (bruttó 3000 Ft) részvételi díjért jöhetnek el a konferenciára! (A teljes ár 11 500 Ft + áfa, azaz bruttó 14 605 Ft lenne.)

 

Az Építésügyi hatósági útmutató a Digitalstand rendszerében található meg:

https://digitalstand.hu/epitesugyihut

A jogszabály-változásoknak megfelelően időről időre frissülő tartalmú digitális kiadvány ára bruttó 7100 Ft, de az Építésijog.hu Figyelő egy éves előfizetői ingyenes hozzáférést kapnak az adott naptári év végéig. Az akció keretében a 2013. augusztus 20 után egy évre előfizetők nemcsak a 2013. évi, de a 2014. évi Építésügyi hatósági útmutatót is megkapják, azaz mostantól számítva több mint 15 hónapig hozzáférhetnek a kiadványhoz.

 

Az Építésijog.hu Figyelő előfizetéséről részletes információ itt található:

http://epitesijog.hu/elofizetes 


Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog