2014. április 22.

Nagyméretű hőszigetelő falazóelemek

Nagyméretű hőszigetelő falazóelemek

A falszerkezet minden pontjára megfelelő falazóelemet kínáló Euroterm falazati rendszer teljes körű megoldást nyújt társasházak, családi házak és minden egyéb építmény falszerkezetének könnyű és gyors, valamint – speciális üregszerkezetének köszönhetően – hőszigetelt kialakítására.

Az egyes elemek egyszerűen és célszerűen illeszkednek egymáshoz és a csatlakozó szerkezetekhez. A speciális cellaszerkezetüknek köszönhetően kiváló hőszigetelő képességű falazóelemek méreteikből adódóan rendkívül gyorsan falazhatók (a 23,8 cm magas falazóelemmel 1 m magas falazathoz 5 sor tégla helyett elegendő 4 sor), nútféderes kialakításuk a függőleges illeszkedéseknél habarcsnélküli falazást, ezzel habarcsmegtakarítást tesz lehetővé.

Az Euroterm termékcsalád elemei tégla-, azaz agyagból égetett kerámiatermékek, illetve a termékcsalád tartalmaz olyan kiegészítő elemeket is, amelyek a falazóelemek optimális összeépítését segítik.

Nagyméretű hőszigetelő falazóelemek

Az Euroterm termékek a hagyományos téglatermékeknél sokkal jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek, a súlycsökkentésre és a porozitás növelésére szolgáló összetevőik, valamint ideális üregszerkezetüknek köszönhetően. Mivel a téglákon belül lévő üregek formai kialakítása nagyban befolyásolja azok hőszigetelő képességét, a téglák „S” üregszerkezettel készülnek. (A hőenergia az üregek falai mentén áramlik. Amennyiben ezt az utat megnöveljük, a hőszigetelő képesség is nő, ezért rendelkeznek az S-sel jelölt termékek ugyanakkora falvastagság mellett kisebb U-értékkel.)

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo