2012. szeptember 12.

Szenzoros lapadagolású kéztörlő-adagoló

Szenzoros lapadagolású kéztörlő-adagoló

A Tork Elevation és Tork Alumínium tekercses kéztörlő-adagolók az érzékelő szenzornak köszönhetően rendkívül higiénikusan használhatók: az elektronikus érzékelő előtt egyetlen kézmozdulat is elegendő ahhoz, hogy máris egy tiszta kéztörlőpapír álljon rendelkezésre, anélkül, hogy a felhasználó megérintené a berendezést.

Minimális karbantartás, maximális higiénia

A nagy forgalmú mosdóhelyiségek, valamint közepesen igénybevett mosdók számára kifejlesztett Tork Elevation adagolócsalád legújabb tagja a H1 rendszerű szenzoros, tekercses kéztörlő-adagoló. A letisztult dizájnelemek, valamint a funkcionalitás kombinációja az új adagolónál extra higiéniával párosul: a szenzoros lapadagolásnak köszönhetően az adagoló érintése nélkül veheti el a felhasználó a kéztörlőpapírt, mégpedig úgy, hogy mindig csak az általa letépett lapot érinti meg. A papír adagolása automatikusan történik, a kéztörlőpapír hossza pedig előre beállítható, így csökkentve a papírfogyasztás, ezáltal segítve a költséghatékony működés.

Szenzoros lapadagolású kéztörlő-adagoló

A fekete és fehér színekben elérhető, ütésálló ABS műanyagból készült adagoló a Tork Elevation család többi tagjával együtt bármely környezetben megállja a helyét. Karbantartási igénye minimális, és LED lámpa jelzi, ha merül az elem, illetve szintén LED lámpa utal arra, hogy mikor kell cserélni a töltőanyagot. A szenzoros Tork Elevation tekercses kéztörlő-adagoló kiválóan alkalmazható extra higiéniai körülményeket igénylő területeken is, például kórházakban, orvosi rendelőkben stb.

 

Elegáns megjelenés, egyszerű karbantartás

A Tork Alumínium H1 szenzoros tekercses kéztörlő adagoló eloxált alumínium burkolata modernnek és exkluzívnak hat, emellett rendkívül ellenálló és könnyen tisztítható. A napi használat során is egyértelmű előnyöket nyújt más anyagokkal szemben: felületén nem láthatók ujjlenyomatok. A minőségi Tork Alumínium H1 adagoló jó választás minden olyan igényes, színvonalas, közepes és magas látogatottságú mosdóhelyiség számára, ahol a megjelenés mellett nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes higiéniára.

Szenzoros lapadagolású kéztörlő-adagoló

A szenzoros érzékelő vezérelte Tork Alumínium H1 tekercses kéztörlő-adagoló az innovatív technológiának köszönhetően gyorsan és érintésmentesen adagolja a higiénikus papír kéztörlőt. Ennél az adagolónál is beállítható a kiadott lap hossza, így a felhasználás, ezáltal a költségek csökkenthetők.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog