2013. április 16.

Szerelt faburkolatok hővisszaverő bevonattal

Szerelt faburkolatok hővisszaverő bevonattal

A passzívházak optimális páradinamikájának alappillérei a lélegző homlokzatok. A RealWood lélegző homlokzatok a páradinamikai előnyök mellett hozzájárulnak az energiafelhasználás hatékonyságának növeléséhez, és kellemes környezetet teremtenek a nyári hónapokban is, mivel a napsugarak 80-86 százalékát visszaverik.

A Thermoshield thermokeramikus védőbevonattal készült keményfa burkolóelemek kiemelkedően tartósak (a bevonat minimum 15 évre konzerválja a faanyagot, és igen kedvezővé teszi a mechanikai tulajdonságait), az elkészült burkolat pedig semmilyen utókezelést nem igényel.

Szerelt faburkolatok hővisszaverő bevonattal Szerelt faburkolatok hővisszaverő bevonattal

A kerámiaszemcsés bevonattal ellátott RealWood keményfa burkolatok környezetbarát építőanyagok, hiszen előállításuk jórészt csak élőmunkát igényel, így a fosszilis energia felhasználás mértéke csekély, illetve nagymértékben hozzájárulnak a teljes életciklusra vetített költségek (építés + üzemeltetés + karbantartás) optimalizálásához is, ugyanis egyszerű fedőmázolással bármikor felújíthatók.

A RealWood cég rendszerelvű keményfa homlokzatburkolati megoldásokat kínál – mivel a tervezés és a kivitelezés között eltelt idő általában években mérhető, és a kivitelezéskor nem minden esetben áll rendelkezésre tervezői kapacitás, a rendszermegoldások kitűnően alkalmazhatók, mert tervezői segítség nélkül is szakszerűen összeépíthetők. Az előregyártott elemek között a legkülönfélébb kiegészítő elemek (pozitív falsarokelem, párkány, szemöldökelem stb.) is megtalálhatók.

Szerelt faburkolatok hővisszaverő bevonattal

A RealWood burkolatok minden esetben rejtett kötőcsavarokkal szerelhetők az alumínium tartószerkezetre. A homlokzatburkolatok tervezésekor mind a struktúrát, mind a textúrát tekintve a lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésre. Különböző hatások érhetők el a fugaméretek változtatásával, vagy akár különböző keresztmetszetben készült elemek beépítésével, melyekkel könnyedén létrehozhatók horizontális vagy vertikális hangsúlyok.

Szerelt faburkolatok hővisszaverő bevonattal

 

hírlevél-feliratkozás

épjog