2013. május 28.

Tűzbiztonság és hőszigetelés felsőfokon

Tűzbiztonság és hőszigetelés felsőfokon

Tudta Ön, hogy a Kingspan világelső a hőszigetelt tető- és falrendszerek, hűtőházi szendvicspanelek, hűtőházi ajtók és a mindezekhez tartozó kiegészítő elemek fejlesztésében és gyártásában? 2013. június 13-án a Kingspan Önt is megajándékozhatja egy Apple iPad 4-el vagy egy exkluzív balatoni sétavitorlázással. 

Tudta Ön, hogy a Kingspan világelső a hőszigetelt tető- és falrendszerek, hűtőházi szendvicspanelek, hűtőházi ajtók és a mindezekhez tartozó kiegészítő elemek fejlesztésében és gyártásában?

Első osztályú falpaneleink és tetőpaneleink ideális megoldást kínálnak az építőipar számára. Legyen szó tűzbiztonságról, hőszigetelésről, a Kingspan mindig kiváló minőséget nyújt.

A Kingspan érdekes kvízjátékot indított, melynek minden helyes kitöltőjét ajándékkal jutalmazza. Ha a 2013. június 13-án kisorsolásra kerülő Apple iPad 4-et vagy az exkluzív balatoni sétavitorlázást szeretné Ön megnyerni vagy terméktájékoztatót szeretne kapni tőlünk,

KÉRJÜK, KATTINTSON IDE >>

Tűzbiztonság és hőszigetelés felsőfokon   Tűzbiztonság és hőszigetelés felsőfokon   Tűzbiztonság és hőszigetelés felsőfokon

(X) hírlevél-feliratkozás

épjog