2013. május 14.

Új prémium kategóriás légkondicionálók

Új prémium kategóriás légkondicionálók

A Mitsubishi Electric új oldalfali egységeket alakított ki a mono- és multisplit rendszerekhez: a Kirigamine ZEN nevet viselő készülékek kifejlesztésének fő célja az alacsonyabb zajkibocsátás, a maximális energiahatékonyság és a megbízható működés volt. Az új oldalfali készülékek mélysége mindössze 195 mm.

A formájában is új, speciális síkburkolatos kialakítású modellek fényes fehér, fényes fekete és matt ezüst színekben kaphatók, lehetőséget nyújtva a hűtendő szoba stílusához harmonikusan illeszkedő készülék választására. Az ötféle hűtési teljesítménnyel (2,2; 2,5; 3,5; 4,2; 5 kW) kapható készülékekben lévő szűrő kiszűri a port, a kellemetlen szagokat és a baktériumokat, így optimális levegőminőséget állít elő.

Új prémium kategóriás légkondicionálók

Új prémium kategóriás légkondicionálók

Köszönhetően a „state-of-the-art” invertertechnológiának, a prémium oldalfali egységek maximális energiahatékonysága hűtő üzemben 4,59 COP érték. A készülékek hőszivattyús funkcióját kihasználva átmeneti időszakokban helyettesíthetik a hagyományos fűtési megoldásokat. A légkondicionáló működés közbeni zajszintje 1 méter távolságban mindössze 21 dB, így ezek a klímák zajra érzékeny munkahelyeken és lakóterületeken is alkalmazhatók.

Új prémium kategóriás légkondicionálók

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Tetőtér-beépítés: itt nézhető meg az új követelményekről és kockázatokról szóló konferencia videófelvétele

A kulturális örökség védelméért felelős miniszter megváltoztathatja az örökségvédelmi hivatal véleményét

Rendkívüli öntözési célú vízhasználat

Épületenergetikai szempontból mely épületek tekinthetők hatósági épületnek?

TETŐTÉR-BEÉPÍTÉS, ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÉS KOCKÁZATOK – 2019. június 13-ig még ingyen megnézhetők a konferencia előadásai