2012. május 17.

Új ügyvezetője lesz az ÉMSZ-nek

Új ügyvezetője lesz az ÉMSZ-nek

Tizenöt év után búcsúzik az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének (ÉMSZ) ügyvezető titkári pozíciójától Kassay Jenő. Információink szerint az utóda Merle István építész, aki korábban a Wienerberger Téglaipari Zrt. műszaki koordinációs vezetője volt.

„Ezúton értesítek mindenkit, hogy 15 sikeres és eredményes ÉMSZ-es év után, személyes és szakmai ambícióimat, családi körülményeimet és kötelezettségeimet figyelembe véve pályafutásomat máshol folytatom” – írja a szakmai kapcsolati körének írt levelében Kassay Jenő, az ÉMSZ leköszönő ügyvezető titkára.

„Büszke vagyok az elmúlt másfél évtizedre, mely során mindenkori elnökeinktől, vezetőségi tagoktól, területi megbízottaktól és úgy általában a tagságtól nagyon sok segítséget és bátorítást kaptam. Természetesen a titkársági kollégák odaadó munkájáról sem felejtkezhetek el. A siker Önökkel, Veletek együtt lehetett teljes” – olvasható még Kassay Jenő levelében. A szakember távozása békés körülmények között zajlik, amit következő szavai is tanúsítanak: „Kérek mindenkit, hogy a nehéz építőipari körülmények ellenére továbbra is szeresse a Szövetséget, támogassa az ÉMSZ munkáját.”

Az ÉMSZ titkárságán egyébként a közelmúltban más változás is történt: a marketingfeladatokat ellátó, nyugdíjba vonult Wilde Györgyné munkakörét Szedlák Viktor vette át. Kassay Jenőt pedig – mint fent is említettük – Merle István követi az ügyvezetői poszton.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog