2018. augusztus 29.

Új vezető a Peri élén

Új vezető a Peri élén

Ézsiás Miklós vette át a világ egyik legnagyobb építkezési zsaluzatokkal, állványzatokkal, kapcsolódó mérnöki szolgáltatásokkal foglalkozó cégcsoportjának, a német Peri konszern magyarországi leányvállalatának vezetését. A szakember a nyugdíjba vonuló Láczai Sz. Tibort váltja a Peri Kft. ügyvezetői székében.

Ézsiás Miklós ügyvezetőként az elmúlt években a Jaf Holz Ungarn Kft. élén már bizonyított: az osztrák anyacég, a J. u. A. Frischeis GmbH megbízásából 1999 óta különböző pozíciókban – 2013-tól cégvezetőként, 2016-tól ügyvezetőként – fejlesztette az alsó-ausztriai székhelyű faipari cég magyarországi leányvállalatát. Vezetése alatt a Jaf Holz évi 56 millió EUR árbevételű vállalattá növekedett, és a magyar piacon vezető pozíciót ért el. Ézsiás Miklós gazdasági informatikus alapképzés után a Nyugat-magyarországi Egyetem faipari mérnöki karán szerzett diplomát, számviteli képesítéssel is rendelkezik.

„A Peri a magyar építőipari piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát az elmúlt években. Elég erősek és innovatívak vagyunk ahhoz, hogy a következő időszakban hatással legyünk az építkezések hatékonyságára, gyorsaságára és biztonságára.” – mondta el kinevezésével kapcsolatban Ézsiás Miklós.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo