2012. október 10.

Vaillant-kazánokat kapott az SOS Gyermekfalu

Vaillant-kazánokat kapott az SOS Gyermekfalu

A Vaillant cégcsoport támogatást nyújtott a battonyai SOS Gyermekfalu teljes fűtési és melegvíz-ellátási rendszerének felújításához: 16 nevelőcsalád otthonában és a kapcsolódó kiszolgáló épületekben cserélték le az elavult, energiafaló berendezéseket. 

Az együttműködésről szóló oklevelet a Vaillant csoport és az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa képviselői ünnepélyes keretek között írták alá Budapesten a sajtó képviselői előtt.

Battonyán családjuktól elszakadt gyermekek számára biztosítja az otthon melegét az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa. A gyermekfalu épületeiben korábban korszerűtlen és ezért drága, energiafaló berendezések működésén alapult a fűtés és a melegvízellátás.

Az alapítvány megkeresésére a Vaillant azonnal reagált: nemcsak leszállította a termékeket, hanem (magyarországi vállalata közreműködésével) részt vett azok beüzemelésében is.

Vaillant-kazánokat kapott az SOS Gyermekfalu

„Különösen büszkék vagyunk arra, hogy cégünk munkatársai milyen elkötelezetten, egy emberként álltak a projekt mellé. A döntés után rendkívül gyorsan át kellett szervezni számos gyártási és logisztikai folyamatot, hogy a berendezéseket időben le tudjuk szállítani Battonyára" – mondta a sajtónak nyilatkozva Seidl Gábor, a Vaillant Saunier Duval Kft. ügyvezető igazgatója.

„Szervezetünk tevékenységének lényege, hogy igazi otthont teremtsünk azoknak a gyermekeknek és fiatal felnőtteknek, akik különböző körülmények folytán elszakadtak saját, vér szerinti családjuktól. Ezért nagyon hálásak vagyunk a Vaillant csoportnak, amely adományával segített nekünk, hogy fenn tudjuk tartani ezeket az otthonokat battonyai nevelőcsaládjaink számára" – mondta Gosztonyi Gábor, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa ügyvezetője. 

Vaillant-kazánokat kapott az SOS Gyermekfalu

hírlevél-feliratkozás

épjog