2013. szeptember 09.

Vízkőtelenítés elektromos impulzusokkal

Vízkőtelenítés elektromos impulzusokkal

A szabadalmazott vízkezelési technológiájú HydroFlow berendezés megakadályozza a vízkő kialakulását a csővezetékekben, és a legtöbb esetben fel is oldja a már meglévő vízkövet. Hatékonysága független az átfolyó víz mennyiségétől és a hőmérséklettől, folyamatosan fejti ki hatását, üzembiztos és nem igényel karbantartást.

A HydroFlow készülék véletlenszerűen változó elektromos impulzusokat bocsát a vízbe, melyek a teljes vízrendszerben végighaladnak. Ennek eredményeként a vízvezeték-rendszerben az ionok kristályokká rendeződnek, majd kicsapódnak a rendszerből. Az impulzusok a vizet a csővezetékre szerelt készüléktől mindkét irányban kezelik, illetve a központi fűtési rendszerben a primer vízkört is. Az így kezelt víz általában néhány hét alatt feloldja a rendszerben korábban lerakódott vízkövet.

Az ipari és háztartási célokra is készülő HydroFlow készülékek rugalmasan illeszkednek a különböző rendszerekben fellépő vízkezelési igényekhez, a rendszerek típusától és méretétől függően. Hatékonyan lágyítják a vizet akár nagy kiterjedésű, hosszú vízvezetékekben is úgy, hogy a kezelendő víznek nem kell a jeladó mellett elhaladnia. Bármilyen anyagból készült csőre felszerelhetők és kedvezőtlen környezeti viszonyok között is működőképesek. Üzembe helyezésük, üzemeltetésük egyszerű, nem igényel vízszerelői szakmunkát és karbantartást.

A HydroFlow rendszer környezetbarát, mivel fokozza a fűtési rendszerek hatékonyságát, csökkentve a szén-dioxid-kibocsátást és az energiafogyasztást. Alkalmazásával a vízkőtelenítés nem igényel vegyszerhasználatot és csökkenti az algásodás és korrózió elleni védelemhez használt vegyszerigényt.

 

Készüléktípusok:

  • Model C45: 45 mm külső átmérőhöz;
  • Model C60: 60 mm külső átmérőhöz;
  • Model C100: 100 mm külső átmérőhöz;
  • Model C120: 120 mm külső átmérőhöz;
  • Model C160: 160 mm külső átmérőhöz;
  • Custom: egyedi igények esetén, gyakorlatilag tetszőleges csőátmérőhöz.

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás