2009. október 15.

Háromdimenziós lapburkolatok

Háromdimenziós lapburkolatok

A Zalakerámia már háromdimenziós felületű burkolólapokat is kínál, mely lapokon textilmintázat, üveggranulátumból készült minta, vagy gyöngyházbevonat jelent meg.

Egyre nagyobb teret hódítanak a fal- és padlóburkoló lapok – a konyhák, fürdők, folyosók és teraszok burkolása mellett mind gyakrabban alkalmaznak burkolólapokat például már a nappalikban, lakószobákban is. Ennek egyik fő oka, hogy a nagyformátumú (20×40, 25×40, 25×50 és 30×60 cm-es), kő-, fa-, textil-, bőrhatású, vagyis természetes megjelenésű lapokkal rendkívül egyedivé és exkluzívvá tehetők a fal- és padlófelületek.

Háromdimenziós lapburkolatokHáromdimenziós lapburkolatok

Burkolólapot csak úgy lehet kiválasztani, ha élőben látjuk, tapintjuk. A legújabb burkolólapoknál ugyanis már ez utóbbi érzékünk is fontos szerephez jut.

A Zalakerámia eddig síkkerámiaként ismert burkolatainak felülete háromdimenzióssá vált, felületükönn textilmintázat, üveggranulátumból készült minta, vagy gyöngyházbevonat jelent meg. Mindemellett nagy divat a high-tech stílusában kidolgozott fémes hatású anyagok imitációja is, ami platinával futtatott dekorelemek alkalmazásával érhető el.

A Zalakerámia Zrt. kínálatában megtalálható legújabb burkolólapok stílus- és színvilágukkal a nemzetközi divattrendek hazai képviselőivé váltak. A színek és formák ötletes variációjával bármilyen hatás elérhető. A klasszikus elegancia kedvelőknek a Calabria, Crema, Tuffo családot ajánljuk. A fiatalos, vidám színek kedvelői a Gelato, Happy Day, Matrix család között találhatnak rá az igazira, a keleties minimalista stílus pedig a Kendo, Brazza és Cuprum családokban ölt testet.

hírlevél-feliratkozás

épjog