2009. október 14.

Színpompás fal- és padlóburkolatok

Színpompás fal- és padlóburkolatok

A Zalakerámia Zrt. legújabb termékcsaládjaiban mozaikok, arany- és platinadíszítésekkel futtatott dekorelemek, valamint szemet gyönyörködtető üvegfelületek egyaránt találhatók.

Évezredek óta a kerámia a legszélesebb körben alkalmazott anyag; természetessége vitathatatlan, hiszen nagyrészt agyagból és egyéb finomra őrölt ásványi anyagból áll. Ősidők óta előszeretettel alkalmazzák hidegburkolatok készítéséhez, ez az egyik legismertebb és különösen látványos felhasználási területe.

Színpompás fal- és padlóburkolatokSzínpompás fal- és padlóburkolatok

Kerámiából készülő színpompás fal- és padlóburkolatokat kínál a nemzetközi trendek hazai képviselője, a Zalakerámia Zrt. A burkolatok dekorelemeinek egy részét a mai napig kézzel készítik: az egyre divatosabbá váló arany- és platinafestéket, illetve az üveggranulátumot kézzel hordják fel az elemekre. Az ezáltal háromdimenziós felületűvé váló, legújabb trendet követő fal- és padlóburkoló lapok mind nagyobb teret hódítanak a lakásokban. A kerámiaburkolatok csillogó felülete a napszaktól, illetve a megvilágítástól függően változik, rendkívül egyedivé és exkluzív megjelenésűvé téve már a kis felületeket, helyiségeket is. Az egy termékcsaládon belüli dekorációs lehetőségek rendkívüli mozgásteret engednek a kreativitás kifejezésére.

hírlevél-feliratkozás

épjog