Busscher

2009. október 15.

Metálfényű kül- és beltéri bevonatok

Metálfényű kül- és beltéri bevonatok

Attraktív, emocionális, egyedülálló – így jellemezhető a két új, fémhatású, selyemfényű diszperziós festék, a beltéri Metallocryl Interiör és a kültéri Metallocryl Exteriör.

A speciális metálpigmenteket tartalmazó, fényes Metallocryl festékcsalád metálfényű falbevonatok készítésére alkalmas – látványos, egyedi megjelenésű külső, illetve belső felületek változatos kialakítására nyújtva lehetőséget. A struktúrált felületek és a fénytörés eredményeként keletkező metálfényű hatás beltéri alkalmazáskor is intenzíven érvényesül.

Metálfényű kül- és beltéri bevonatok

A termékcsalád két fő árnyalatban kapható: magas metálfényű nemesfém hatású, illetve enyhe metál karakterű trendi színárnyalatokban. A Metallocryl termékcsalád öt fő színárnyalatát a természet ihlette: arany, ezüst, bronz, réz, illetve vas jellegüknél fogva természetes eleganciát kölcsönöznek a kezelt felületnek.

Metálfényű kül- és beltéri bevonatok

A Metallocryl alkalmas mind középületekben (kiállítótermek, bevásárló-központok, sportcsarnokok stb.), mind lakóépületekben történő alkalmazásra.

A Metallocryl Interiör és Exteriör vízzel hígítható, környezetkímélő és enyhe illatú, az Exteriör ezen kívül időjárásálló, algásodás és gombásodás ellen speciális adalékokkal ellátott termék.

A festékek a színcsaládtól, a feldolgozási technikától és az alapfelülettől függően számos felületkialakítási lehetőséget kínálnak. Az erős, határozott színekkel sugárzó dinamikájú felületek hozhatók létre, az enyhébb, visszafogott pasztellárnyalatok tágabb terek színezésére kiválóak. A könnyű metálhatású fény bármilyen színárnyalatot különlegessé varázsol.

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo