2009. október 18.

Fehércement – a karakteres építőanyag

Fehércement – a karakteres építőanyag

A Holcim White fehércement az építőiparban kiválóan bevált kötőanyag. A fehércementből természetes fehér színű, nagy szilárdságú, tartós szerkezetek épülnek, amelyek teljes élettartamuk alatt nagy biztonságot nyújtanak.

A fehércement alkalmazása egyre nagyobb népszerűségnek örvend, napjaink építészete már nem is képzelhető el nélküle. Különösen a fehércementből készült felületi beton nyit új távlatokat az esztétikai, díszítő célú felhasználási lehetőségek előtt, amelyek a modern épületek külső megjelenését jelentős mértékben felértékelik. A fehércementet napjainkban elsősorban transzportbetonhoz, betonelemek és -termékek gyártásához, vakolat és falazóhabarcs előállításához, illetve építéskémiai anyagokhoz alkalmazzák.

A Holcim White fehércement olyan tiszta fehér portlandcement, amelyet különleges technológiával, kimondottan erre szakosodott üzemekben állítanak elő értékes vegyi-ásványi nyersanyagokból. Lévén szabványos kötőanyag, minden, a minőségi portlandcementtel szemben támasztott követelményt kielégít. A fehércement természetes, csúcsminőségű termék, amely funkcionális és kreatív alkalmazást egyaránt lehetővé tesz.

A Holcim White fehércement az építőiparban kiválóan bevált kötőanyag. A fehércementből természetes fehér színű, nagy szilárdságú, tartós szerkezetek épülnek, amelyek teljes élettartamuk alatt nagy biztonságot nyújtanak.

A fehércementből készült színezett beton szépséget és eleganciát sugároz. A Holcim White fehércement egyszerűen színezhető a kereskedelemben beszerezhető hagyományos színezőanyagokkal – a színezett beton színspektruma szinte végtelen.

A Holcim White fehércement csak a beton szakszerű feldolgozása esetén fejti ki teljes mértékben esztétikai, szerkezeti és tartóssági tulajdonságait. Ennek érdekében egy sor tervezői és kivitelezői sajátosságot kell figyelembe venni. A fehércement – akár problémás területeken történő – alkalmazását a Holcim White Építő, Gyártó és Minőségbiztosítási team segíti. Mivel a minőségi termékek és a színvonalas szolgáltatások szorosan kapcsolódnak a Holcim White-hoz, a cég műszaki szolgálata széles körű segítséget nyújt:

• rendszeresen látogatja, és alkalmazási tanácsokkal látja el ügyfeleit;

• tréningeket és tanfolyamokat tart a technikai és eladói kompetencia fejlesztésére;

• nagyszabású teszteléseket végez különböző jellegű építőanyagokon;

• segít a termék- és gyártási folyamatok optimalizálásában (például mix-dizájn optimalizálás).Fehércement – a karakteres építőanyag

hírlevél-feliratkozás

épjog