2011. január 12.

Függönyök teherforgalmú kapuk lezárására

Függönyök teherforgalmú kapuk lezárására

Acél felfüggesztéssel és a szalagok átfedésével készülnek a nagyobb nyílások, teherforgalmú kapuk lezárására szolgáló PVC ipari szalagfüggönyök. Az erős igénybevételhez (targoncaforgalomhoz stb.) kifejlesztett függönyök szalagjainak átfedése egyszerűen változtatható 30, 60 és 100 százalékos átfedés között.

Az üzemcsarnokok, raktárak vagy hűtőházak kapuira, beltéri és kültéri térelválasztásokra, géplezárásokra stb. alkalmas termékek használatával megakadályozható a fűtött terek meleg levegőjének kijutása a helyiségekből.

A szalagok normál (-5 °C-ig alkalmazható) és fagyálló (-40 °C-ig alkalmazható) kivitelben, átlátszó és színes változatokban kaphatók, 150; 200; 300 és 400 mm szélességben, 2; 2,5; 3 vagy 4 mm-es vastagságban, sima, illetve bordázott felülettel. A bordázott felületű szalagok alkalmazása folyamatos targoncaforgalomnak kitett, illetve huzatos helyeken ajánlott. A szalagok sérülés esetén akár egyedileg is könnyen és gyorsan kicserélhetők.

Az egyszerűen felszerelhető, karbantartást nem igénylő függönyök használatával a madarak, bogarak épületbe jutása is megakadályozható.

 

Függönyök teherforgalmú kapuk lezárására

Függönyök teherforgalmú kapuk lezárására

 

 

hírlevél-feliratkozás

épjog