2010. augusztus 30.

Változatos és látványos kertalakítás

Változatos és látványos kertalakítás

A felületeket elhatároló, illetve különböző szintekre osztó falak, rézsűk és szegélyek rendkívül látványosan készíthetők, ha a kerttervezéskor a függőleges kialakítást is figyelembe vesszük. A Bradstone-programban található falazó-, rézsű- és szegélyrendszerekkel elegáns terepszegélyezések és egyedi építmények valósíthatók meg.

 

Fal-, rézsű- és szegélyelemekFal-, rézsű- és szegélyelemek

Madoc-falazókövek

A Madoc-falazókövekben a Bradstone a pala szépségének hiteles másolatát adja vissza, több kő profiljának egyetlen Z-alakú Madoc-falazókővé történő egyesítésével. Az egyes falazókövek könnyen összeépíthetők, miközben eltűnnek a függőleges illesztési hézagok. Az alacsony falak készítésére alkalmas kövek beépítése ragasztóhabarccsal történik.

Madoc-dekorlap
A téglafalazatok burkolására, illetve egyéb felületek dekorálására alkalmazható dekorlapok – az aljzatbetonra felvitt habarcságyba fektetve – padlóburkolásra is használhatók.

A Mountain-blokk
A megjelenésében terméskövet idéző, trapézalakú egész blokkokkal egyszerűen készíthetők egyenes vonalvezetésű falak éppúgy, mint íveltek vagy akár köralakúak is. A habarcs nélküli, a biztonságos kapcsolódást fogazással kialakító rendszer legfeljebb 60 cm magasságig rézsűfalként, vagy magas ágyások és lépcsők szegélyezéseként alkalmazható. A könnyen felépíthető fal a „rakott” terméskő hiteles benyomását kelti.

Fal-, rézsű- és szegélyelemek Fal-, rézsű- és szegélyelemek

 

 

hírlevél-feliratkozás

épjog