2009. november 03.

Ellenálló és dekoratív új cserepeslemez

Ellenálló és dekoratív új cserepeslemez

Az acéllemezes tetőprofilok új termékcsaládjával jelentkezett októberben a finn acélkonszern, a Ruukki – a legújabb fejlesztésű cserepeslemez, a Decorrey termékcsalád, a cég választékában is merőben új formavilágot képvisel.

A mindkét oldalán tűzihorganyzott, kétoldali felületkezeléssel ellátott acéllemezből gyártott új modell 3 féle poliészter színbevonattal (vörös, sötétbarna és téglavörös) kapható. Esztétikus, modern megjelenése mellett a Ruukki Decorrey – technikai paramétereinek köszönhetően – új építészeti megoldásokat, kialakítási lehetőségeket is kínál. Az új termék előnyei között jelentős szerepet játszik a gazdaságosság, valamint a biztonságos és gyors kivitelezhetőség is.

Ellenálló és dekoratív új cserepeslemez

A Decorrey termékcsalád jellemző profilmagassága alacsonyabb, mint az eddigi Ruukki cserepeslemezes termékeké: míg a Ruukki Monterrey tetőmodelljének profilmagassága 39 mm, addig a Decorrey-é 28 mm, ezáltal építészetileg újfajta nyugodt, egységes és modern formavilágú tetőszerkezetek készíthetők.

A Ruukki komplett tetőrendszereket kínál, így tetőfedő termékeit a kiegészítő elemek széles választéka (a szegélyektől kezdve a tetőbiztonsági elemeken át a komplett ereszcsatorna rendszerekig) teszi teljessé.

A Decorrey cserepeslemezek értékesítése a Ruukki országos viszonteladói hálózatán keresztül történik, ahol a kereskedelmi partnerek további információval állnak az érdeklődők rendelkezésére, valamint az új tetőmodell is náluk tekinthető meg.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog