2009. december 16.

Bosch konferenciarendszer a COP15 csúcstalálkozón

Bosch konferenciarendszer a COP15 csúcstalálkozón

December 7–18. között a dán fővárosban, Koppenhágában zajlott az ENSZ Klímaváltozási Konferenciája. A 77 ezer négyzetméter alapterületű Bella Centerben 30 ezer fő részvételével megrendezett esemény lebonyolítását a Bosch Security Systems konferenciarendszere segítette.

A koppenhágai Bella Centerben tartott COP15 csúcstalálkozó az ENSZ által szervezett eddigi legnagyobb esemény volt. A konferenciát több, mint száz államfő és egyéb VIP-személy tüntetette ki jelenlétével, többek között Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke; Nicolas Sarkozy, Franciaország elnöke; Hosni Mubarak, Egyiptom elnöke; Benjamin Netanyahu, Izrael miniszterelnöke; valamint Connie Hedegaard, a Dán klíma- és energiaügyi miniszter, a konferencia elnöke. A két hétig tartó konferencia folyamán becslések szerint 2 500 kisebb-nagyobb rendezvényre került sor.

Ahogy az az ilyen horderejű eseményeknél lenni szokott, a lebonyolításhoz a lehető legkorszerűbb konferenciarendszerre volt szükség – a választás pedig a Bosch Security Systems konferenciarendszerére esett, melynek telepítésében és működtetésében 45 technikus, illetve rendszergazda működött közre.

Bosch konferenciarendszer a Klímaváltozási Konferencián

A Bosch Security Systems által szállított konferenciarendszer 2 500, a küldöttek által használt, főként DCN Next Generation típusú mikrofonból, plenáris ülések megtartására szolgáló két hatalmas teremben telepített, szimultán tolmácsolást lehetővé tevő DCN Next Generation típusú tolmácsberendezésből, valamint a küldöttek számára a tolmácsok hallgatását lehetővé tevő Integrus vevőből állt. A központi Bosch berendezés 50 központi vezérlőegységet, valamint több külső áramforrást és audiobővítőt tartalmazott.

Az 1100 főt befogadó sajtóközpontban az újságírók a Bosch Integrus vezeték nélküli infravörös vevők és fejhallgatók segítségével követhették nyomon a plenáris üléstermekben zajló eseményeket. Néhány helyiséget a Bosch CCS 800 Ultro konferencia mikrofon készlettel is felszereltek.

A Bosch berendezések sikeres telepítését a Teletech Conference Communication A/S végezte, mely cég egyike a Congress Rental Network alapítóinak, és egyben a Bosch Security Systems márkakereskedője. A tíz napig tartó előkészítési és telepítési munkában körülbelül tizenkét technikus vett részt. A folyamatos üzemeltetést 40 technikus és öt rendszergazda végezte. Az eseményt követően tizenkét technikus számára két napig tartott a Teletech összes berendezésének leszerelése.

hírlevél-feliratkozás

épjog