2010. február 08.

Akusztikus térelválasztások nyitott irodákba

Akusztikus térelválasztások nyitott irodákba

A praktikus asztali paravánokat, illetve padlóra állítható különálló válaszfalakat tartalmazó Rezon rendszerrel az egylégterű irodákban elkülönített, akusztikailag is megfelelő környezet teremthető, miközben a nyitott irodák nyújtotta könnyű elérhetőség és kommunikáció lehetőségei is megmaradnak.

A moduláris kialakítású Rezon térelválasztó rendszer alumíniumkerettel és különböző anyagú, illetve színű panelekkel készülhet. A paravánok és a válaszfalak alkalmazásával jelentősen javul a helyiségek akusztikája, de szigorúbb követelmények esetén a válaszfalak panelei hangelnyelő anyagból is rendelhetők, az asztali paravánok pedig kiegészíthetők – a termékcsalád többi tagjához illeszkedő – szövet borította hangpanelekkel.

 

Térelválasztás

A szabadon álló Rezon válaszfalak lehetővé teszik a helyiségek egyszerű és stílusos elválasztását. A válaszfalak panelei különféle anyagokból és színekben (kárpitozva, nyír, tölgy, vagy bükk hatású megjelenéssel, átlátszó, vagy füstös akril kivitelben) rendelhetők. A tartós és könnyen kezelhető alumíniumvázú falak lehetővé teszik az irodák pillanatok alatt történő átalakításait, leválasztásbővítéseit. A válaszfalak stabilitásától az azokkal harmonizáló megjelenésű lábak gondoskodnak. A rendszerhez számtalan praktikus kiegészítő elem tartozik, mint például a válaszfalakra, a paravánokra, illetve az iroda falaira is felszerelhető falsínek, melyek sokat segíthetnek az irodák helykihasználásában.

Akusztikus térelválasztások nyitott irodákbaAkusztikus térelválasztások nyitott irodákbaAkusztikus térelválasztások nyitott irodákba

 

Asztali paraván

A Rezon asztali paravánok nemcsak az íróasztalok funkcionalitását növelik, de megjelenésüket, dizájnjukat is emelik. A kívánt magasságban a paravánokra szerelhető, hasznos kiegészítők rögzítésére szolgáló tartósínek alkalmazásával könnyen elérhető helyen tarthatók a leghasznosabb dolgok, javítva a munkavégzés hatékonyságát.

Akusztikus térelválasztások nyitott irodákbaAkusztikus térelválasztások nyitott irodákba

hírlevél-feliratkozás

épjog