2010. május 29.

Teraszok praktikus árnyékolása

Teraszok praktikus árnyékolása

Szállodák, éttermek, kávézók, illetve magánteraszok színvonalas, hangulatos árnyékolására kínál széles választékban árnyékolástechnikai eszközöket a Hofmann Garázsipari Kft. Ballun Szerszám és Terasz Divíziója – a különféle megoldású, falra szerelhető vagy földre állítható, kézzel vagy motorral működtethető napernyők és napellenzők akár ötvenhat négyzetméternyi árnyékot is képesek nyújtani.

Bővíthető felületű karos napernyők

A szabadalmazott rendszerű Z1 napernyők egyedülállók abban a tekintetben, hogy egy tartórúdra 1, 2, 3 vagy 4 négyszögletes, illetve 1 vagy 2 kerek napernyő szerelhető, lehetőséget adva az utólagos bővítésre is. A Z1 napernyőkkel árnyékolható terület elérheti a 37,5 négyzetmétert. A kézi kar és nyitószerkezet segítségével könnyen nyitható/csukható ernyők – több ernyő esetén – egymástól függetlenül működtethetők. A 100x100 mm-es tartórúd porszórt felületű, grafitszürke színű alumíniumprofilból készül.

 

Teraszok praktikus árnyékolása Teraszok praktikus árnyékolása

Az ernyők drapériája nagy színválasztékban kapható, speciális impregnálású, ebből adódóan nehezen szennyeződő és könnyen tisztítható, az UV-sugarakat megszűrő anyagból készül. Az ernyők egymással összeköthető vászon vízcsatornával is elláthatók. A 250x250 mm-es ernyőkhöz motoros működtetés rendelhető, a tartórúdra pedig – az ernyő becsukásakor is a helyén hagyható – infrasugárzó melegítőkészülék rögzíthető. A napernyők alá LED lámpa is szerelhető, aminek valamennyi kábele a napernyő tartóvázának szerelvényeiben fut.

 

Napernyők integrált világítással

Az egy napernyő fogadására alkalmas, de az árnyékolandó felület beállíthatósága érdekében 300 fokkal elforgatható tartórúddal ellátott Z2 karos napernyők rendkívül könnyen kezelhetők, egyetlen mozdulattal nyithatók, illetve csukhatók. A kézi vagy motoros működtetésű árnyékolók grafitszürke színű alumínium tartórúddal, és opcióban integrált LED-világítással és fűtőkészülékkel kaphatók.

Teraszok praktikus árnyékolása Teraszok praktikus árnyékolása

 

Falra szerelhető napernyők

A forgatható és dönthető Z3 és Z4 napernyők eloxált alumínium tartószerkezettel, egyedülálló megoldású, falra szerelhető kivitelben készülnek. A könnyen kezelhető árnyékolók tartókarjára világítás is szerelhető. A 10 fokkal dönthető Z3 modell kitűnő megoldást nyújthat például vendéglők teraszainak árnyékolására, mivel szükség esetén a napernyő könnyedén levehető a szerkezetről. A Z4-es modell gázrugóval ellátott és 45 fokban lehajtható kivitelű, igy a napernyő még könnyebben és gyorsabban csukható össze.

 

Teraszok praktikus árnyékolása Teraszok praktikus árnyékolása

 

 

 

hírlevél-feliratkozás

épjog