2011. március 04.

Ereszcsatorna vásárlás online, gyorsan és egyszerűen

Ereszcsatorna vásárlás online, gyorsan és egyszerűen

A Lindab online webshop szolgáltatást indít márciustól: a lindabshop.hu-n keresztül a vevők közvetlen és azonnali kapcsolatba léphetnek a cég országos kereskedelmi hálózatával, online összeállíthatják az ereszcsatorna-rendszereket, amit a rendelés leadásától számított 24 órán belül, 50-60 km-es körzetben ingyen kiszállítanak.

A szolgáltatás igénybe vételével az építkezők, felújítók és beruházók otthonról, számítógép segítségével, vagy akár az építkezés helyszínéről okostelefonon keresztül is tájékozódhatnak a tervezett ereszcsatorna-vásárlást illetően.

A Lindab online vásárlási felülete az árurendelési lehetőségen túlmenően számos hasznos és korszerű funkcióval rendelkezik:
• azonnal elérhető, átfogó termékinformációk;
• előzetes, teljes körű online ajánlatkérés a felületen összeállított komplex vízelvezető rendszerekről;
• az építkezők, tervezők online is elküldhetik az adott épület tervrajzát;
• mintaházak alapján a kivitelezők saját ajánlathoz is használható kalkulációt végezhetnek.

A Lindab új szolgáltatása különösen hasznos és praktikus annak ismeretében, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják a vízelvezető rendszer beszerzését. Pedig az ereszcsatornára érdemes már a tervezéskor gondolni, hiszen az nemcsak külsőleg, hanem műszaki szerepét, funkcióját tekintve is fontos része az épületnek. A Lindab vízelvezető csatornák alapanyaga, bevonata és tartóssága nem csupán az épület külső megjelenése miatt, de a ház állagmegőrzése okán is lényeges. A széles, modern és korszerű színválasztékban kapható Lindab Rainline termékcsalád 50 μm vastag kétoldali, színes bevonattal készül, és 30-50 éves színtartással bír.

Ereszcsatorna vásárlás online, gyorsan és egyszerűen

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo