2011. június 13.

Egy ember elegendő az állványszereléshez

Egy ember elegendő az állványszereléshez

A 200 kg/m2 teherbírású, könnyen mozgatható és szállítható alumíniumelemekből álló Stabilo gurulóállványok a variálható rendszerelemeknek köszönhetően speciális építési helyszíneken is egyszerűen és gyorsan felállíthatók. Az állványok állítható magasságú, 200 mm átmérőjű kerekei fékezhetők.

A Stabilo állványrendszer nagy stabilitásának kulcsa az alagútprofilú függőleges keret, praktikusságának pedig a csomópontok egyformasága, ami lehetővé teszi az állványelemek különböző pozíciókban történő beakasztását.

 

Egy ember elegendő az állványszereléshez

 

A Stabilo gurulóállványok főbb adatai:

• 3,3 és 14 méter közti, méterenként állítható munkamagasság;
• kétféle (0,75 és 1,5 méteres) állványszélesség;
• háromféle (2; 2,5 és 3 méteres) mezőhossz.

 

Gyors össze- és szétszerelhetőség

A szabadalmaztatott csatlakozási pontok, a korlátrudak és átlós merevítők akár egy ember számára is gyors és egyszerű, szerszámok nélküli összeszerelést tesznek lehetővé. A csatlakozási pontok alakzáró csatlakozásból erőzáróvá alakíthatók, kiemelkedő stabilitást kölcsönözve az állványnak. Az alak- és erőzáró csatlakozás további előnye, hogy általános felépítés esetén nem lehet például egy korlátrudat kontrollálatlanul kiemelni. A járólapok, keresztmerevítők és korlátrudak egységes rögzítése tovább egyszerűsíti az összeszerelési munkálatokat.

 

Egy ember elegendő az állványszereléshez

 

A Stabilo gurulóállvány-rendszer új kiegészítéseként az 1,5 méter szélességű gurulóállványhoz kényelmes lépcsőfeljárót fejlesztettek ki. Ezáltal akár egy személy is kényelmesen viheti a munkaszintre a szerszámokat és a munkaanyagot.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog