Deceuninck

 

2024. január 02.

A Ravatherm XPS már könnyen integrálható az építész tervezőszoftverekbe

A Ravatherm XPS már könnyen integrálható az építész tervezőszoftverekbe

A Ravago Building Solutions elkészült BIM megoldásainak fejlesztésével, amelyek lehetővé teszik a Ravatherm XPS hőszigetelések könnyű és hatékony integrációját az építmények tervezési folyamatába, kihasználva a BIM (Building Information Modeling) előnyeit.

A Ravago minőségi hőszigetelő anyagokat gyárt és szállít az építőipar számára. A cég most fejlesztett BIM-megoldásainak célja, hogy megkönnyítsék az építészek, tervezők és építőipari szakemberek munkáját, valamint optimalizálják az épületek energiahatékonyságát és fenntarthatóságát.

A Ravatherm XPS BIM-megoldások részletes információkat tartalmaznak a Ravatherm XPS hőszigetelésekről, beleértve a méreteket, műszaki tulajdonságokat és a zöld épületminősítő rendszerekhez releváns adatokat. A fájlok könnyen integrálhatók az Archicad és a Revit programok rétegrendszerkesztő rendszerébe, így az építészeti modell részeként kezelhetők. Ezáltal az építészek, tervezők egyszerűen tervezhetik be ezeket a hőszigetelő anyagokat az épület struktúrájába, megkönnyítve ezzel az energetikai méretezést és az anyagkimutatást.

A Ravatherm XPS már könnyen integrálható az építész tervezőszoftverekbe

A Ravatherm XPS BIM-megoldások segítségével a tervezők képesek lesznek gyorsan és pontosan modellezni az épületek hőátbocsátási értékeit és energiahatékonyságát, valamint optimális hőszigetelési megoldásokat választani. Ezáltal az építmények megfelelnek a szigorúbb energetikai előírásoknak, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket, illetve javítva az épületek környezeti fenntarthatóságát.

A Ravago Building Solutions törekszik a folyamatos innovációra és az építőipar digitalizációjának támogatására. A cég BIM-fejlesztései olyan megoldást nyújtanak, amely egyszerűsíti és optimalizálja az építészek és tervezők munkáját, valamint elősegíti a környezetbarát és energiahatékony építkezéseket.

A BIM-megoldásokról és a Ravatherm XPS termékekről további információk a cég honlapján olvashatók. A Ravago Building Solutions munkatársai szívesen segítenek partnereiknek a legjobb megoldások megtalálásában és projektjeik sikerességében.

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog