2023. október 19.

Akkus láncfűrész nagy áthúzóerővel a gyors vágásokhoz

Akkus láncfűrész nagy áthúzóerővel a gyors vágásokhoz

A Metabo MS 36-18 LTX BL 40 típusú akkus láncfűrésze kitűnő eszköz gyors és egyenletes favágáshoz, gallyazáshoz, méretre vágáshoz, valamint faanyagokkal történő építésekhez. A kompakt kivitelű, mindössze 3,2 kg súlyú, egyszerűen kezelhető fűrész gumival bevont markolata, illetve kialakítása segíti a biztonságos és kényelmes munkavégzést.

A karbantartást nem igénylő, erős, szénkefe nélküli motor direktmeghajtással működik a maximális üzemidő és a nagy láncsebesség (22 m/s) érdekében. A rugalmas munkavégzést fokozatmentes sebességszabályozás segíti.

Akkus láncfűrész nagy áthúzóerővel a gyors vágásokhoz Akkus láncfűrész nagy áthúzóerővel a gyors vágásokhoz

Robusztus fém karomütköző könnyíti a fűrész vezetését, és csökkenti a vágáshoz szükséges erőigényt. A láncfűrész lánckenése – a karbantartás minimalizálása érdekében – automatikusan történik, utánfeszítése és cseréje egyszerűen elvégezhető. A biztonság érdekében visszacsapáskor és a kapcsoló felengedése esetén a lánc szinte azonnal leáll, a véletlen elindulást biztonsági kapcsoló akadályozza meg. Az olajtartály félig átlátszó, így a láncolaj szintje bármikor ellenőrizhető, az utántöltést gyorszár segíti.

Akkus láncfűrész nagy áthúzóerővel a gyors vágásokhoz Akkus láncfűrész nagy áthúzóerővel a gyors vágásokhoz

A készülék kompatibilis a 18 Voltos osztállyal, és erős, 36 Voltos üzemelésre alkalmas két Metabo 18 Voltos akkuegységgel. A láncfűrész a CAS márkák minden 18 V-os akkuegységével és töltőjével kombinálható.

Akkus láncfűrész nagy áthúzóerővel a gyors vágásokhoz

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

Kós Károly születésnapja, vagyis december 16-a lett a Magyar Építészet Napja

A köztársasági elnök is aláírta az állami építési beruházások rendjéről szóló, módosított törvényt

épjog