2016. május 08.

Az Allplan tervezőszoftver mellé most plotter az ajándék

Az Allplan tervezőszoftver mellé most plotter az ajándék

Tervezzen a BIM filozófia szerint, dokumentáljon a legmodernebb nyomtatási technikával és takarítson meg 600 ezer forintot! Most ajándékba kaphat egy A1 méretű tekercses plottert, aki új építészeti vagy építőmérnöki Allplan CAD programot vásárol.

Az Allplan 2016 építész vagy építőmérnöki programcsomag és a Canon IPF 670 helytakarékos A1 szélességű tekercses plotter ára most együtt is csak 1.090.000 Ft (+ áfa). További ajándék az idén még megjelenő Allplan 2017 verzióra szóló szoftverfrissítés is.

 

Allplan – az európai piacvezető BIM szoftver

Az Allplan a BIM, azaz az épületinformáció modellezés (Building Information Modeling) rendszere szerinti épülettervezés európai piacvezető szoftvermegoldása. Több mint 190 ezer építész és statikus használja számos különböző feladatra, a kis családi házak tervezésétől egészen a gigaberuházások megvalósításáig.

A 3D-s tervezés során nem csak a tervrajzok készülnek el, de a betervezett anyagmennyiségek, vaslisták, illetve kigyűjtések és jelmagyarázatok is néhány klikkeléssel előállíthatók – mégpedig úgy, hogy mindezek a terveken végrehajtott esetleges változásokat automatikusan követik.

A program teljesen magyar nyelvű, mind a kezelői felülete, mind a dokumentációja és súgója.

 

Canon IPF 670 plotter – gyorsabb, megbízhatóbb és kis helyen elfér

Az új 24 hüvelykes / 610 mm-es Canon imagePROGRAF iPF670 nagyobb sebességű nyomtatást, fejlettebb tintakezelést, valamint gyorsabb és megbízhatóbb képfeldolgozást kínál elődeinél. A leggyorsabb nyomtatási módban már csak 28 másodpercig tart egy A/1-es oldal elkészítése, a HP-GL/2 és HP-RTL támogatás pedig a CAD-fájlok kezelését teszi rugalmasabbá és megbízhatóbbá.

A berendezés áramvonalas 24 hüvelykes készüléktestének köszönhetően ideális készüléktípus olyan vállalkozásoknak, amelyek kevesebb hellyel rendelkeznek vagy egyszerűen kisebb méretű nyomtatót szeretnének.

 

Az akció 2016. június 10-ig, vagy a plotterkészlet erejéig érvényes!

A részletekről az info@nemetschek.hu email-címen lehet bővebb információt kapni, vagy ezen az oldalon >> 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog