Peri01

2018. október 18.

Egyedi homlokzatok perforált lemezekkel

Egyedi homlokzatok perforált lemezekkel

A VM Zinc széles választékát kínálja a szabványosan vagy egyedi igények szerint perforált homlokzatburkoló cinklemezeknek, melyek bármilyen esztétikai és átláthatósági igényt kielégítenek. A perforált lapok új lehetőséget teremtenek az épület megjelenítésében: az árnyék és a fény játékának köszönhetően változatos, a különböző napszakokban más és más képet mutató homlokzatok alakíthatók ki. Nappal a perforált lemezek látványos hálóként, csipke- vagy fátyolszerűen ölelhetik körbe az épületet, míg éjjel alig láthatók, felfedve a mögöttük álló megvilágított épületet.

Az ablakok elé helyezett perforált lemezekkel – köszönhetően a természetes hőmérséklet szabályozásnak – javítható az épületek hőteljesítménye, jelentősen csökkentve a légkondicionáló használatának igényét. A fényvédőként működő lemez kint tartja a nyári hőség nagy részét, miközben a természetes fényt beengedi az épületbe, és a betekintés ellen is védelmet nyújt.

Egyedi homlokzatok perforált lemezekkel

A horgany egyik legszembeötlőbb tulajdonsága a tartósság. A külső hatásoknak kitett felületen patina képződik, ami ellenállóvá teszi a korrózióval és a kopással szemben: a környezeti feltételektől függően 40-100 év is lehet az élettartama. Ugyanakkor a kivitelezés után semmilyen karbantartást nem igényel. Az enyhén fényes natúr horganyon 6-24 hónap elteltével képződik patina, a környezettől és az épület elhelyezkedésétől függően.

Egyedi homlokzatok perforált lemezekkel Egyedi homlokzatok perforált lemezekkel

Egyedi homlokzatok perforált lemezekkel Egyedi homlokzatok perforált lemezekkel

hírlevél-feliratkozás

épjog