2013. október 11.

Garancia a munkára, megoldás a repedezett burkolatra

Garancia a munkára, megoldás a repedezett burkolatra

A nagyléptékű technológiai fejlődés ellenére még ma is gyakran előforduló probléma az aljzat egyenetlenségéből fakadó hajszálrepedés, vagy dilatáló beton, esetleg az esztrichfogadó felület, amit később a burkolat komoly károkat elszenvedve „lekövet", repedések, törések formájában. Erre ad megoldást a BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemez. Nézzük: hogyan?

A BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemez nagy előnye, hogy az alapfelületet elválasztva a burkolattól saját anyagvastagsága által egységes rétegvastagságot biztosít. Az erős szakítószilárdság miatt biztonságot, anyagából adódóan pedig tiszta és gyors kivitelezési munkát biztosít. A burkolat és az alapfelület között keletkezett feszültség okozta repedés így elkerülhető a BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemezzel.

Garancia a munkára, megoldás a repedezett burkolatraA különböző mértékű szerkezeti elmozdulások komoly feszültséget ébresztenek a burkolat és az alapfelület között, amit ki kell egyenlíteni. A BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemez pozitív tulajdonsága a burkolat és az alapfelület elválasztásából adódik. A kenhető szigetelésekkel ellentétben a BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemez egységes rétegvastagságot képes kialakítani, amit a lemez saját anyagvastagsága biztosít. Tiszta kivitelezés, gyorsaság és biztonság jellemzi a BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemezzel történő munkavégzést, utóbbit a lemez erős szakítószilárdsága adja. Bizonyos esetekben a kenhető szigetelések nem is alkalmazhatóak, ilyen például a gőzkabin, ahol érdemes a BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemezt használni szigetelőanyagként.

A BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemez szinte bármilyen burkolat ragasztásához alkalmazható; mázas- és kőporcelán lapokhoz, klinkerekhez, húzott lapokhoz és mozaikokhoz, padlóra és falra, teraszokon, erkélyeken, fűtött felületekhez, vizes helyiségekben, különleges igénybevételhez például gőzkabinokhoz egyaránt használható.

A BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemez gyorsítja a munkát és ellenállóságával tartósabbá teszi annak eredményét: a burkolatot, a ráható feszültségtől mentesítve, gátolja a labilis, kritikus aljzat által okozott burkolati hibák kialakulását.

További óriási előnye a BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemeznek, hogy a BOTAMENT® komplett rendszerben bevizsgálva kínálja ezt a termékét is. A BOTAMENT® AE szigetelő- és feszültségmentesítő lemeznek a bevizsgált rendszerben történő használata (BOTAMENT® M 21 vagy BOTAMENT® M 10 Speeddel) teljes biztonságot és garanciákat nyújt a felhasználó számára.

Minden szakember érdeke a hosszú életű burkolat, hiszen az elégedett ügyfelek mindig örömmel viszik tovább a mesterek hírét. A termékkel kapcsolatos további információkért keresse szakembereinket. Elérhetőségeinket megtalálja a www.botament.hu vagy www.botamentprofi.hu oldalakon.

Profi szerszám, profi szakembereknek!

Garancia a munkára, megoldás a repedezett burkolatraAz MC-Bauchemie Kft. magyarországi üzletágának filozófiája szerint, a minőségi alapanyagok és a munkaeszközök tartóssága, könnyű kezelhetősége kifizetődő az idő és az energiafelhasználás gazdaságossága terén egyaránt, így végeredményben anyagi előnyt és újabb megrendelést hoz a jó szakembernek. Mindehhez mostantól a BOTAMENT® csillaggyűjtő akciója keretében nem csupán a kiváló termékekkel, de a minőségi munkaeszközökkel is hozzá szeretne járulni.

A mindennapi munkát könnyítő, praktikus és egyben kiváló minőségű, tartós munkaeszközök közül válogathatnak azok a szakemberek, akik a BOTAMENT® céghez hasonlóan a minőségi munkát és az azt szolgáló alapanyagokat és eszközöket részesítik előnyben. A MC-Bauchemie Kft. BOTAMENT® Üzletágának csillaggyűjtő akciója, amelynek során a cég csillagos matricával ellátott termékeit vásárlók a csomagolásról összegyűjtött csillagok és jelképes vételár ellenében igényelhetik a számukra hasznos szerszámokat, munkaeszközöket.

Hiszen ahogy a mondás tartja: a jó szerszám fele munka!

Az akció további részleteiről tájékozódjon a www.botamentprofi.hu weboldalon

Profi szerszám, profi szakembereknek! 

Garancia a munkára, megoldás a repedezett burkolatra

(X)


hírlevél-feliratkozás

épjog