2024. március 19.

Felhasználásra kész fugázóanyag

Felhasználásra kész fugázóanyag

A CE 60 fugázó a polimerdiszperzió egyedülálló kombinációján alapul, aminek eredményeként nincs szükség vízre a keveréshez és időtakarékosabb a felhordás. A Ceresit CE 60 egységes megjelenésű és tartós termék – tökéletes választás bármilyen beltéri alkalmazásra, minden csempe és természetes kő típushoz.

A CE 60 kiváló minőségű, felhasználásra kész fugázóanyag, legfeljebb 6 mm-es fugaszélességhez. Polimeralapú, egykomponensű formulájának köszönhetően rendkívül egyszerű a felhordása. Használat után azonnal lemosható a felület és a fugakép még véglegesíthető.

A CE 60 a csempék széles választékához alkalmazható: a mozaikoktól a nagyméretű lapokig. Nagy rugalmassága lehetővé teszi, hogy vízszintes és függőleges felületeken is használható legyen, legyen szó fürdőszobáról, konyháról vagy egyéb beltéri alkalmazásról. Kerámia, gres, porcelán, kőporcelán, mozaik vagy természetes kő – a CE 60 szinte minden anyaghoz jó választás.

A CE 60 fugák tartósan, éveken át megtartják színüket. Az anyag sűrű molekulaszerkezete hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik, azaz a foltok nem tapadnak a fugához. Tökéletes választás olyan terekbe, mint például a fürdőszoba, a konyha vagy a folyosók.

Innovatív formulájának köszönhetően – a bekeverés nem igényel vizet – a fuga színe olyan lesz, mint a kiválasztott szín. A tartós poliuretán polimer a kvarchomok szilárd szerkezetével kombinálva páratlan kopásállóságot biztosít a CE 60-nak. A mechanikai behatásokkal szembeni védelem garantálja a termék hosszú élettartamát.

A CE 60 színpaletta 14 divatos színből áll a fehér, a szürke és a bézs árnyalataiban, amelyeket a modern dizájn legújabb változásait követve válogattak össze. Akár a csempékhez tónusban illeszkedő fugára van szükség, akár kontrasztot szeretnénk létrehozni, a CE 60 segítségével megtalálható a megfelelő termék.

Felhasználásra kész fugázóanyag

 

A CE 60 fugázó előnyei:

  • használatra kész,
  • bedolgozás után azonnal (vagy maximum 10 percen belül) átmosható,
  • 100%-os színstabilitás,
  • nincs elszíneződés és sókivirágzás,
  • nagyfokú szennyeződésállóság,
  • nagyfokú kopásállóság,
  • nem zsugorodik,
  • padlófűtéshez és falfűtéshez is használható.

hírlevél-feliratkozás

épjog