2017. február 03.

Innovatív rendszerek az építőipari szakiparnak – kompetencia a projektmegoldásban a tervezőknek

Innovatív rendszerek az építőipari szakiparnak – kompetencia a projektmegoldásban a tervezőknek

Mit nyújthat a világ legnagyobb nemzetközileg működő állvány- és zsalurendszer gyártója a kisebb építőipari cégeknek, kereskedőknek, vállalkozóknak és milyen szolgáltatásokkal támogatja őket a tervezési fázis során? A Bau 2017 kiállításon a Peri választ adott ezekre a kérdésekre. A világ vezető építészeti szakkiállítását kétévente rendezik meg Münchenben, ahol 2017 januárjában a Peri is bemutatta újdonságait.

Számos nagyszabású és kihívást jelentő építészeti és infrastrukturális projektjének köszönhetően a Peri nagy elismerésnek örvend az építőipari zsaluzatok és állványzatok szegmensében, és az itt megszerzett know-how könnyen átvihető kisebb építkezésekre és szakmai alkalmazásokra, mint például alapok, támfalak betonozása vagy a kisebb volumenű kert- és tájépítészeti munkák. A Peri nemcsak a legjobban illeszkedő terméket kínálja ezekhez a projektekhez, hanem a teljes kivitelezés során támogatja ügyfeleit, a tervezési folyamattól kezdve a projekt befejezéséig. Így a projekt minden résztvevője profitálhat a Peri magas szintű szakértelméből.

 

Széleskörű termékportfolió, mindent átfogó szolgáltatások

Kisebb méretű, flexibilisebb, könnyebben kezelhető, ezáltal nagyobb hatékonysággal alkalmazható – így jellemezhetők a Bau 2017 kiállításon bemutatott legújabb zsaluzati és állványzati fejlesztések. A 2017-es Bau újdonságai: az innovatív Peri Up Easy homlokzati állványrendszer és Peri Duo könnyű, szálerősítésű technopolimer keretes zsaluzat.

Innovatív rendszerek az építőipari szakiparnak – kompetencia a projektmegoldásban a tervezőknek

A kiállítás egyik fő eleme, a Peri Up Easy homlokzati állványrendszer könnyű, kevés elemből áll és egyszerűen, kézzel, szinte teljesen szerszám nélkül össze- és szétszerelhető – ez csak egy előnye ennek az újszerű keretes állványnak. A nagyfokú munkabiztonság, mely az előre építhető korlátoknak köszönhető, a másik fontos ismertetője a rendszernek. E tulajdonságok előnyeit elsősorban a felhasználók kamatoztatják, de a tervezők is profitálnak az új rendszer lehetőségeiből. Mindehhez a Peri az építési projekt minden résztvevőjének széleskörű szolgáltatásokat és folyamatos, partneralapú projekttámogatást nyújt.

A Peri standjánnak másik innovációja a könnyű, technopolimerből készült univerzális Duo fal-, födém-, pillér- és alapozáshoz alkalmazható zsaluzat volt. Az elemek különösen könnyűek, ezért az építkezésen kézzel könnyen mozgathatók. A kapcsolóelemek is technopolimerből készültek, így az elemek összeszerelése is néhány egyszerű lépésben elvégezhető. Ezáltal a kevésbé gyakorlott felhasználók is gyorsan megtanulhatják, hogyan kell a zsaluzatot használni.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog