2016. február 26.

Intelligens működésű piszoáröblítő

Intelligens működésű piszoáröblítő

Az automatizált vizelde- és vécéöblítés mára szinte minden közintézményben, közösségi vizesblokkban természetesnek számít. Napjainkra nem is az automatizáltság mértéke, inkább annak minősége, tartóssága és a takarékos üzemeltetéshez való hozzájárulása kapja a legnagyobb hangsúlyt.

A B&K Kft. olyan intelligens vezérlésű, víztakarékos egyedi piszoáröblítőt fejlesztett ki, ami a hagyományos öblítési mennyiség töredékével is képes tökéletesen ellátni feladatait, jelentősen csökkentve a fenntartási költségeket is. A BK00624 cikkszámú piszoáröblítő alkalmazása elsősorban nagy forgalmú közösségi illemhelyekbe, irodaházakba, iskolákba, kollégiumokba, sportlétesítményekbe, éttermekbe ajánlott.

A víztakarékos piszoáröblítő műanyag dobozba szerelve, mágnesszeleppel, szűrős sarokszeleppel, rozsdamentes előlappal készül, és 230 V/24 V-os hálózati transzformátorral kapható.

A hagyományos típusokkal ellentétben a berendezés egyszeri használat után rövid öblítést (~0,1 l) végez. Ha három percen belül újabb felhasználó érkezik, a használat után újból rövid öblítés történik és így tovább. Amennyiben három percen belül nem érkezik új felhasználó, automatikusan egy hosszabb öblítés (~0,5 l) indul. A rövid öblítéseknek köszönhetően a BK00624 típus használata rendkívül víztakarékos működtetést tesz lehetővé a higiénia maximális megtartása mellett. Az öblítővíz mennyisége a sarokszelep segítségével fokozatmentesen állítható.

 

 Intelligens működésű piszoáröblítő

A berendezés előnyei:

  • működése teljesen automatikus, hiszen az öblítés emberi beavatkozás nélkül jön létre;
  • higiénikus, mivel az öblítés indítása nem kézzel történik;
  • víztakarékos, mert az elektronika a használat függvényében eldönti, hogy rövid vagy normál öblítés induljon;
  • a kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű;
  • az infraérzékelő és a hozzátartozó elektronikus kártya az előlap hátoldalán teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést;
  • a berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a diódák előtt speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak található;
  • az érzékelési távolság (érzékenység) a helyszínen is beállítható;
  • vandálbiztos és esztétikus, mivel nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt (kötőelemet);
  • az egyedi piszoáröblítő berendezés egyes szerelőkeret típusokba is beépíthető.

hírlevél-feliratkozás

épjog