2014. november 04.

Kényelmesen elérhető minőségi törlőkendők

Kényelmesen elérhető minőségi törlőkendők

A Mewa 40×40 centiméteres, jó szívóképességű, strapabíró, formatartó textil törlőkendőit viszi, hozza, mossa és cseréli. A cég törlőkendő-kínálatával minden igénynek eleget tesz, hiszen a különböző felhasználási területeknek megfelelően négy törlőkendőtípussal áll ügyfelei rendelkezésére.

Legyen szó fémfeldolgozó- vagy nyomdaipari, autóipari vagy forgácsoló üzemekről, műhelyekről: minden iparág minőségi szolgáltatásnyújtásra törekszik. A kívánt eredmény azonban csak precíz munkavégzéssel érhető el. A 2013-ban másodszor is az „Évszázad márkája” címet elnyert és az ugyanebben az évben „A fenntartható fejlődést leginkább szolgáló németországi termékeket és szolgáltatásokat nyújtó három vállalata” közt nyilvántartott német Mewa példája bizonyítja, hogy milyen fontos a minőség és a precizitás. A Mewa megteremtette a munkavégzés tökéletesítésének lehetőségeit: különböző típusú, minden igényt kielégítő törlőkendőket fejlesztett ki, majd ehhez teljes körű logisztikai rendszert dolgozott ki, amely mind az ügyviteli, mind a szervezési teendőket leveszi ügyfelei válláról.

 

Kényelmesen elérhető minőségi törlőkendők
A Mewa SaCon konténer a törlőkendők gyűjtésére, tárolására és szállítására

 

A Mewa törlőkendő-kínálatával minden igénynek eleget tesz, hiszen a különböző felhasználási területeknek megfelelően négy törlőkendőtípussal áll ügyfelei rendelkezésére. Ezeket a 40×40 centiméter méretű, többször használatos textil törlőkendőket különböző színkódokkal látták el. Ezek alapján különítik el a kendőket a Mewa zárt rendszerében aszerint, hogy azok nyomdákból származó, festékkel vagy más vegyi anyaggal telített használt textíliák, vagy a fémmegmunkáló üzemekben forgácsokat összegyűjtött, esetleg az elsősorban az autóiparban keletkező, olajos szennyeződésekkel átitatódott kendők.

 

Kényelmesen elérhető minőségi törlőkendők
Az újrahasználható törlőkendők minőségellenőrzése

 

Minden törlőkendő a színkódja alapján kerül a speciálisan a textíliák tárolására és szállítására kifejlesztett SaCon biztonsági konténerbe. Ez a légmentesen záródó konténer szintén a színkódrendszer része, az edény és a fedél színkombinációja jelzi, hogy a konténert melyik típusú törlőkendő tárolására használják, így a törlőkendők a színkód révén biztosan nem keverednek össze.

 

Kényelmesen elérhető minőségi törlőkendők
A törlőkendők akár ötvenszer kimoshatók és újrafelhasználhatók

 

A törlőkendő-rendszerről további információ az alábbi linken érhető el: www.mewa.hu/tisztitokendok

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog