2020. augusztus 12.

Minden igényt kiszolgáló zsalurendszerek a MEVA nyári termékkatalógusában

Minden igényt kiszolgáló zsalurendszerek a MEVA nyári termékkatalógusában

A zsaluzat az a szerkezet, mely biztosítja a monolit építésű betonszerkezet tervezett alakját a bedolgozás alatt, egészen a beton kötéséig. A zsaluzat ugyan a beton formáját adja meg, de kivitelezés közben a szerkezet súlyának esetenként többszörösét is viselnie kell. Nem szabad megsüllyednie, a kellő teherbírást és merevséget a nagyobb igénybevétellel járó bedolgozás alatt is garantálnia kell alakváltozás nélkül.

A MEVA 2020. évi nyári katalógusa naprakész technológiai információkat tartalmaz többek között a falzsaluk, födémzsaluk, kúszózsaluk, egyedi zsaluzatok karbantartási és bérlési opciói kapcsán. Nemcsak kivitelezőknek, de elméleti szakembereknek is ajánlott a forgatása.

Kedvező ajánlatok találhatók benne a MEVA Alufix és Ecoas zsalurendszereiről, melyek azoknak a szakembereknek ajánlottak, akik időtakarékos és költséghatékony megoldásokat keresnek zsalumagasítás és daruzás nélkül. A katalógus átfogó ismereteket nyújt az EuMax födémtámasz kínálatáról is: ezek a kiváló minőségű tűzihorganyzott támaszok DIN ISO 9001 tanúsítvány szerinti gyártástechnológiával készülnek, sokoldalú alkalmazhatóság mellett típusellenőrzött biztonságot nyújtanak.

A Mamut Xt rendszer és a műanyag alkus zsaluhéj is figyelmet érdemel, hiszen az előbbi forradalmasította a 100 kN/ m²-es zsaluzatok történetét az első átszerelés nélküli, egyoldali átkötési technológiával. Segítségével akár hatvan százalékkal gyorsíthatók a zsaluzási munkálatokat, ami jelentős előny az idő- és költségérzékeny beruházásoknál.

Legyen szó csavart, ívelt, lekerekített vagy döntött geometriáról, az előre meghajlítható, formázható „alkus” műanyag zsaluhéjjal ez egyszerűen és gyorsan elkészülhet. A MEVA műanyag alkus zsaluhéjai nemcsak teljesen famentesen készülnek, de számtalanszor felhasználhatók és újrahasznosíthatók. A technológia már 20 éve van használatban – a termékekre vonatkozó 7 év garanciával pedig ez idő alatt még senki nem élt.

Minden igényt kiszolgáló zsalurendszerek a MEVA nyári termékkatalógusában

Igényelje ingyenesen a MEVA nyári ajánlatait tartalmazó katalógust! Részletes információkért keresse fel a MEVA honlapját!

 

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo