Építészkongresszus

2019. május 13.

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

A Swisspearl által gyártott bel- és kültéri növénytartók és bútorok teljesen új dimenzióját adják környezetünknek. Neves formatervezők (többek között Willy Guhl, Rainer Mutsch, Michael Charlot) a Swisspearl alapanyagából, a szálcementből olyan exkluzív tárgyakat hoztak létre, amelyek esztétikát, rendkívüli formát, tartósságot és funkciót nyújtanak lenyűgöző harmóniában.

Kerttervezés teljes virágzással

Az életterek minőségi kialakítása már nem csak az épületek külső és belső dizájnjára korlátozódik. A szép, funkcionális és időjárásálló környezet középpontjába egyre inkább a kert és a terasz tervezése kerül. A Swisspearl a szálcement növénytárolók széles választékát kínálja, amelyek az esztétikát és a gyakorlati funkciót különböző módon ötvözik. A minőség mellett a Swisspearl ötéves fagygaranciát nyújt termékeire.

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

 

Új művészeti formák a lakóterekben

A szálcement mint alapanyag képes volt megőrizni mágikus vonzerejét több mint fél évszázadon keresztül. A szinte végtelen kialakítási lehetőség, a kiemelkedő terméktulajdonságok fiatalos, kreatív tervezést tesznek lehetővé éppúgy, ahogy szolgálják a funkcionalitásra törekvő belsőépítészetet.

A Swisspearl az igazán egyedi formatervezési minták széles spektrumát és tökéletesen formázott kültéri bútorrendszert, valamint kiegészítőket (fekvőbútorok, asztalok, lámpák stb.) kínál a vásárlók számára.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog