Peri03

2018. október 10.

Szekcionált garázskapu passzívházakhoz is – a legigényesebbeknek ajánlott!

Szekcionált garázskapu passzívházakhoz is – a legigényesebbeknek ajánlott!

A Wiśniowski lengyelkapu gyártó cég kifejlesztette a Prime elnevezésű, extra hőszigetelésű szekcionált garázskaput. Az innovatív szerkezet lényege a panelek csatlakozási tömítésének megoldásában rejlik.

Az utóbbi években az építészetben is jól érzékelhető az energiatudatosság erősödése, ami igazolja a hosszú távú megtakarításokat elősegítő technológiák szükségességét. A Wiśniowski korát megelőzően teljesíti az energiamegtakarítást fontosnak ítélő, környezettudatos ügyfelek egyre növekvő elvárásait.

A cég garázskapu-kínálatában szereplő Prime szembeötlő mind minősége, mind páratlan hőszigetelése miatt. A Prime szekcionált garázskapu rendkívüliségét a 60 mm vastagtságú Innovo paneleknek, valamint speciális hőszigetelési rendszerének köszönheti – így vált a legjobb hőszigetelésű garázskapuvá a magyar piacon.

A kompromisszummentes minőséget kereső, legigényesebb ügyfeleknek – akiknek számít a modrenség, az esztétika és a biztonság – alkották meg a Prime garázskaput. Ez az újgenerációs szekcionált garázskapu a legapróbb részleteiben is tökéletesen kidolgozott. A kapupalást 60 mm vastagságú poliuretán habbal kitöltött eredeti Innovo panelekből áll, ami a páratlan hőszigetelésről gondoskodik. A panel hőátbocsátási tényezője 0,33 W/m²K, ennek köszönhetően a teljes kapu hőátbocsátási tényezője U=0,95 W/m²K (a referenciakapu mérete: 5500×2250 mm). A speciálisan kidolgozott EPDM takaróelemeknek és tömítőrendszernek köszönhetően a Prime nemcsak kiváló hőszigeteléssel, hanem rendkívül tetszetős megjelenéssel is rendelkezik. A színre festett szerkezet és a tökéletes kidolgozások adják meg a Prime garázskapuk rendkívül kifinomult megjelenését. A Prime minden részletében tökéletesen megtervezett, a legmodernebb technológiákkal felszerelt, számos biztonsági rendszerrel ellátott szerkezet, ezért a szekcionált garázskapuk legfelső osztályának éllovasa. A Prime szekcionált garázskapuk stílusában visszatükröződik napjaink dizájnjának minden előnye – a harmónia és a komfort ötvöződése az egyszerűségből adódó szépséggel.

 

60 mm-es Innovo panel                                  Szekcionált garázskapu passzívházakhoz is – a legigényesebbeknek ajánlott!

 

Szekcionált garázskapu passzívházakhoz is – a legigényesebbeknek ajánlott! 

1. Zárt szerkezetű panel

2. Rugalmas belső oldali EPDM tömítés

3. Alumíniumsín a tömítőszalag rögzítéséhez

4. 5-réteg lemez a csavaroknál

5. EPDM tömítés a panelek élén

6. Eltakart pántok a panelek speciálisan kialakított részében

7. Poliuretán hab a lemezek között

 

www.lengyelkapu.hu

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog