Peri03

2015. február 02.

Tűz- és füstgátló ajtók – szaktanácsadással

Tűz- és füstgátló ajtók – szaktanácsadással

Az Assa Abloy tűz- és füstgátló ajtóinak kínálatában acél, üvegezett acél, illetve fa tűzgátló ajtók találhatók EI30, EI60, EI120, SM kivitelben. A tűzgátló ajtók minden szükséges szabványnak és minősítésnek megfelelnek. A cég a nyílászárók mellett komplett hő- és füstelvezető rendszereket is kínál, szaktanácsadással egybekötve.

Acél tűz- és füstgátló ajtók

Az Assa Abloy MCR Alpe acél tűzgátló ajtók széles választékban kaphatók, de rendelhetők akár egyedi kialakítással és méretezéssel is.

Az Assa Abloy MCR Alpe Eco tűz- és füstgátló ajtók elsősorban árérzékeny projektekhez ajánlottak. Valamennyi ajtó azonos műszaki paraméterrel rendelkezik, kaphatók nem tűzgátló (0) és EI30, illetve EI60 tűzgátló kivitelben is. Az ajtók esetében a méret, a szín és a kivitel csak standard lehet, egyedi igények esetén az Assa Abloy MCR Alpe típusok javasoltak.

 

Üvegezett alumínium tűzgátló ajtók és üvegfalak

Az Assa Abloy Metalind üvegezett alumínium tűz- és füstgátló ajtók és üvegfalak alapvetően beltéri használatra alkalmasak. Elsősorban ár- és határidő-érzékeny projektekhez ajánlottak, mivel gyors szállítási idővel, kedvező áron érhetők el. Valamennyi ajtó azonos műszaki paraméterrel rendelkezik, a nyílászárók EI30, EI60, EI90, valamint SM kivitelben érhetők el.

 

Fa tűzgátló ajtók

Az Assa Abloy Hasil fa tűzgátló ajtók beltéri tűz- és füstgátló nyílászárók kialakítására alkalmasak. Elsősorban ár- és határidő-érzékeny projektekhez ajánlottak, mivel gyors szállítási idő mellett kedvező áron érhetők el. Valamennyi ajtó azonos műszaki paraméterekkel rendelkezik, alapvetően EI30 kivitelben léteznek.

hírlevél-feliratkozás

épjog