2015. december 01.

Zsaluzás nagy magasságokban daru nélkül

Zsaluzás nagy magasságokban daru nélkül

Nagy magasságban, jó felületi minőségű betonfalak, akár látványbeton kivitelben – a Meva kézi mozgatású EcoAs falzsalurendszerével mindez zsalumagasítás és daru használata nélkül megvalósítható. Az EcoAs acél zsalukeret az innovatív műanyag zsaluhéjjal együtt alkalmazva az átlagosnál jóval hosszabb ideig használható, könnyítve és gyorsítva ezzel a kivitelezési munkafolyamatot.

A magyar piacon nemrég újdonságként megjelent könnyű, mégis robusztus EcoAs falzsalurendszer segítségével extra magasságú falak idő- és költségtakarékosan, egyszerűen, egy elemmel, magasítás nélkül, pontos méretben és könnyen kivitelezhetőek. Az akár 3 méteres elemmagasságban is rendelhető EcoAs falzsalurendszer a MEVA újabb innovációjaként képes könnyebbé, gyorsabbá és költségtakarékosabbá tenni a munkafolyamatot, miközben teljesen egységes vagy akár látványos, mintával ellátott minőségi betonfelület is létrehozható használatával.

Zsaluzás nagy magasságokban daru nélkül

A világszerte kedvelt MEVA zsaluelemek a gyártói szakértelem és az állandó fejlesztési, fejlődési igénynek köszönhetően a szakma meghatározó szereplőjévé vált. A zsalutechnológiai innovációival lépést tarthatunk a betonfelülettel szemben megnövekedett elvárásokkal, és egyben maga a kivitelezési munka is könnyebbé válhat.

 

Újdonság: EcoAs könnyű mégis robusztus falzsalurendszer

Ha az építész által megálmodott betonszerkezeti geometriát, felületi mintázatot az elképzelt látvány szerinti minőségben szeretnénk megvalósítani nagy magasságokban, kényelmetlen és költséges daruzás nélkül, érdemes a MEVA EcoAs falzsalurendszerét választani. A falzsaluk piacán a legnagyobb fajlagos terhelhetőséggel rendelkező, kézzel könnyen mozgatható EcoAs falzsaluelemek széles méretválasztékban érhetőek el (25–80 centiméter szélességben, 80, 120, 160, 240, 300 centiméter magasságban). A tetszőlegesen magas zsaluzat a négyzetméterenként 50 kN teherbírásával kiemelkedik versenytársai közül. Amennyiben szűk helyeken, daru nélküli munkavégzésre van szükség, az EcoAs a legjobb választás, hiszen a könnyen mozgatható és hordozható, mindössze 86 kg (a legnagyobb 300×80 centiméteres tábla) súlyú elemmel más rendszerekhez képest egyszerűen és kevesebb alkatrész segítségével zsaluzhatunk.

Zsaluzás nagy magasságokban daru nélkül

 

Kiemelkedően hosszú élettartam: EcoAs zsalukeret műanyag zsaluhéjjal

Az EcoAs acélkerete kívülről-belülről korszerű felületkezeléssel készül. A zárt keretprofil alapozása ütésálló, kémiai kötéssel felvitt fekete réteg, a fedőréteg pedig porszórással kerül rá. A hőkezelt bevonat meghosszabbítja az anyag élettartamát, illetve megkönnyíti a tisztítás menetét. A keretbe a MEVA korszerű műanyag zsaluhéja kerül, amely minőségromlás nélkül akár 1500-szor is felhasználható, és az acéllal együtt minden másnál hosszabb élettartamot és egységes betonfelületi minőséget garantál.

Zsaluzás nagy magasságokban daru nélkül

A 100 százalékban műanyag zsaluhéj a betonozást követően könnyen kizsaluzható, nagyon jól szegelhető és a használati ideje után újrahasznosítható, alkalmazása emiatt egyaránt környezet- és pénztárca kímélő. A falzsaluba épített műanyag zsaluhéj az idő múlásával még milliméterekkel sem változtatja a méretét, a hagyományos zsalutáblákkal ellentétben nem vesz fel nedvességet, nem duzzad, nem zsugorodik, ezáltal a zsalutábla keretlenyomata sem változik a használat során, nincs szükség a felület csiszolására.

A hagyományos, többrétegű falemezeket nemcsak a környezettudatosságával múlja felül, de jóval több lehetőséget nyújt egyedi geometriai és felületi formák kialakítására. Az EcoAs rendszer széles elemválasztékkal kapható, így bármilyen zsaluzási feladat, optimálisan, kicsi készlettel megvalósítható a mélyépítésben és a magasépítésben egyaránt.

www.meva.hu

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo