2009. október 21.

Fehér, tiszta, finom, simítható beltéri glettelőanyag

Fehér, tiszta, finom, simítható beltéri glettelőanyag

Fehér dolomitmárványból készül a felhasználásra kész és könnyen bedolgozható Gullspack glettanyag, mely bármilyen beltéri fal- és mennyezetfelület glettelésére alkalmas.

A magas fehérségű Gullspack kiváló kitöltő képességgel és simíthatósággal rendelkezik, gyorsan szárad, és nem porzik. Géppel és kézzel egyaránt felhordható, száradása után festhető, illetve tapétázható.

Fehér, tiszta, finom, simítható beltéri glettelőanyag

Alapozásként erősen szívóképes felületre Durlin LF mélyalapozó használandó, amely ugyancsak felhordható géppel. Rövid száradási idő után kezdődhet az első glettréteg felhordása Airless szórással, majd 10-15 perc múlva a glett besimítása. Az első réteg kiszáradása után következhet a második réteg szórása, majd a felület újbóli simítása. Amennyiben szükséges, az esetleges simítási nyomok könnyen lecsiszolhatók.

Az Airless gépi felhordáskor szinte nincs anyagveszteség; a tartályos géphez tartozó mángorló segítségével a zsákból a teljes anyag kipréselhető a gép tartályába, szóráskor nem keletkezik „leeső” hulladék, az anyag besimításával pedig a krémes glettelőanyag nullára kifuttatható.

A krémes, fehér, szórható glett felhasználásra kész állapotban, zsákos kiszerelésben kapható.

 

Műszaki adatok

• anyagszükséglet: felülettől függően körülbelül 1,3 kg/m2;

• kötőanyag: latex;

• oldószer: víz;

• töltőanyag: fehér dolomit;

• szemnagyság: maximum 0,25 mm.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog