2009. november 20.

Egyedi méretre gyártott sík lemezek akár négy nap alatt is

Egyedi méretre gyártott sík lemezek akár négy nap alatt is

Annak érdekében, hogy az építőiparra egyre jellemzőbb szűk határidők kevesebb problémát okozzanak, a Mevaco mostantól akár már négy napon belül is vállalja egyedi méretre gyártott lemezek gyártását és szállítását.

Napjaink nehéz gazdasági helyzetében különösen fontos a vevői igényekre azonnal reagáló szolgáltatási koncepció. Ezt szem előtt tartva szélesítette szolgáltatásai körét a Mevaco: mostantól egyedi méretű sík lemezeit akár négy nap alatt legyártja, gyorsan és közvetlenül reagálva ezzel a vevői igényekre.

A perforált lemezeket kínáló Mevaco nemcsak gazdag termékválasztékát, hanem szolgáltatásai körét is gondosan, a valós igényekre reagálva fejleszti. A jó minőségű termékek jó minőségű szolgáltatásokkal történő ötvözése minden cég fejlődésének, illetve versenyben maradásának fontos lépése. A vevői igények felmérése, és az ezek alapján történő javaslatok és megoldások kidolgozása ma fontosabb, mint valaha – a Mevaco ennek jegyében vállalja már az egyedi lemezek rendkívül gyors gyártását és szállítását.

hírlevél-feliratkozás

épjog