2010. március 30.

Mérnökkamarai pontok is szerezhetők az online képzésen

Mérnökkamarai pontok is szerezhetők az online képzésen

A www.epitesztovabbkepzes.hu weboldalon elindultak a Magyar Mérnöki Kamara pontjainak megszerzéséhez szükséges képzések is. Mind a kötelező, mind szabadon választott képzések gyorsan és kötöttségek nélkül elvégezhetők; az igazolás e-mailben érkezik.

A www.epitesztovabbkepzes.hu oldalon az építészkamarai jogosultsághoz szükséges online képzések már 2009. december vége óta elérhetők; a közelmúltban pedig elindult a mérnökkamarai kötelező továbbképzés is.

A szabadon választott képzésekre – melyekből jelenleg 11 modul érhető el – mind a MÉK, mind a MMK 1 továbbképzési pontot ad. A képzések közül 3 épületszerkezeti témakörben indult, 4 kurzus kivitelezési tapasztalatokat dolgoz fel, 4 kurzus pedig a tervellenőrzéssel foglalkozik.

Mind a kötelező, mind a szabadon választott képzésre igaz, hogy a kurzus közvetlenül a bejelentkezés után megkezdhető, nem kell megvárni, amíg a tanfolyam díja beérkezik. Az átutalást azonban érdemes minél hamarabb elindítani, ugyanis a teszt sikeres kitöltése, illetve a pénz beérkezése után az igazolást e-mailben kapják meg a résztvevők. Ez azt jelenti, hogy optimális esetben akár két nap alatt megszerezhetők a továbbképzési pontok.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog