2010. április 06.

Különleges megjelenésű acélhomlokzatok

Különleges megjelenésű acélhomlokzatok

A korábbi rendszerekkel kompatibilis, de újszerű látványvilágával és jobb statikai tulajdonságaival figyelemre méltó újdonságnak számít a Trimo új rendszere, az ArtMe.

ArtMe márkanéven forgalmazza új homlokzati acéllemezeit a Trimo. A cég komplett acélszerkezeteket, tetőket, homlokzatokat, konténereket és hangszigetelt rendszereket forgalmaz, és ezen a területen Európa egyik legnagyobb szolgáltatója. Az ArtMe koncepcióval a Trimo mindenekelőtt a szállítás gyorsaságára, a praktikumra és a minőségre tette a hangsúlyt. A tervezők pedig arra törekedtek, hogy valóban egyedi és kellemes látványt nyújtó termék készüljön.

„A válság ellenére úgy döntöttünk, nem fogunk kevesebbet költeni az innovációra” – hangsúlyozza a Trimo részéről Miloš Ebner, az ArtMe-koncepció elindítását kommentálva. „Így új megoldásokat tudunk kínálni, és éppen ez segít abban, hogy megőrizzük piaci helyzetünket ezekben az időkben.”

Az új ArtMe termékcsalád teljes mértékben kompatibilis a Trimo többi rendszerével, ugyanakkor igen figyelemfelkeltő látványt nyújt, és javítja a statikai tulajdonságokat. Mindennek köszönhetően az építészek körében sikerre számíthat az ArtMe.

Különleges megjelenésű acélhomlokzatok

hírlevél-feliratkozás

épjog