2009. október 22.

Tűzgátló tető- és homlokzatburkoló szendvicspanelek

Tűzgátló tető- és homlokzatburkoló szendvicspanelek

A Trimoterm FTV, illetve SNV tűzgátló tető- és homlokzatpanelek különösen jól alkalmazhatók olyan építményekhez, ahol magas fokú tűzállósági, zaj- és hőszigetelési követelményeknek kell eleget tenni.

A panelek két galvanizált, festett acéllemezből, közöttük Class A1, nem éghető laminált kőzetgyapot szigetelőrétegből állnak. A három réteg kompakt, megfelelő teherbíró képességű és tömörségű, könnyen szerelhető szendvicselemet alkot.

Tűzgátló tető- és homlokzatburkoló szendvicspanelek

Trimoterm FTV homlokzati panelek

A Trimoterm FTV tűzgátló panelek sokoldalúan alkalmazhatók: külső homlokzatként, belső térelválasztó falként és álmennyezeti elemként egyaránt beépíthetők. A függőleges vagy vízszintes helyzetben szerelhető panelek szabadidős, kereskedelmi, ipari, higiéniás vagy más intézmények burkolására alkalmasak.

A belső és külső burkolat lépcsős kialakítású (s-profil), v-alakú (v-profil), sima, mikrobordás és MultiVario lehet. A standard (FTV s) panelek mind külső, mind belső oldalukon lépcsős profilkialakításúak.

Az FTV standard panelek modulszélessége 1000 és 1200 mm, az FTV Invizio paneleké 1000 mm. (Igény esetén ezektől eltérő méretekben is rendelhetők.) A panelek a maximális hossza 14 méter lehet.

A rendszert előregyártott íves és éles sarokelemek, lezáró takaróelemek, valamint különböző dekoratív célú húzott alumíniumprofilok teszik teljessé.

 

Trimoterm SNV tetőpanelek

A Trimoterm SNV tűzgátló panelek elsősorban – minimum 3°-os lejtésű – tetők burkolására, de falelemként is alkalmazhatók. A külső profil mindig trapézformájú, míg a belső borítás lehet standard (s-profil), v-alakú (v-profil), vagy akár sima is. A standard (SNV s) panelek mind külső, mind belső oldalukon lépcsős profilkialakításúak.

Az SNV panelek fedési szélessége 1000 mm, a panelhossz maximum 14 méter lehet.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog