2010. május 20.

Fafesztivállal nyitotta meg zalaegerszegi telephelyét a Jaf Holz

Fafesztivállal nyitotta meg zalaegerszegi telephelyét a Jaf Holz

A Jaf Holz Ungarn május 14-én nyitotta meg hivatalosan 6. magyarországi központját Zalaegerszegen. A 3000 négyzetméteres kirendeltség igazi látványosság, egyike az ország legigényesebb faipari termékeket bemutató központjainak.

Mint a cég sajtóközleménye írja, a Jaf Holz zalaegerszegi megnyitója annak a 10 éves születésnapi sorozatnak volt a része, amelynek minden állomásán a fa természetes szépségét és annak magas szintű, művészi és szakmai megmunkálását ünneplik.

A Jaf Holz Ungarn, az osztrák piacvezető fakereskedő a J.u.A. Frischeis GmbH 100% tulajdonú leányvállalata, 10 éve nyitotta meg magyarországi kirendeltségét és azóta foglalkozik falemezek, fűrészáruk, furnérok, építőanyagok, belsőépítészeti termékek forgalmazásával, illetve ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. A vállalat összesen 14 országban, több mint 52 kirendeltséggel van jelen, több mint 2000 főt foglalkoztat és Közép-Európa vezető fakereskedelmi vállalkozása.

A Jaf Holz támogatja az I Love Wood (www.ilovewood.hu) blogot, amely nyitott fórum minden farajongó számára, és inspiráló ötleteket gyűjt a fa és a természetes anyagok felhasználásának témájában minden területen az organikus építészettől kezdve a designon át a művészetig.

Fafesztivállal nyitotta meg zalaegerszegi telephelyét a Jaf Holz

Varsányi Tibor ügyvezető igazgató és Waller István kirendeltségvezető

 

hírlevél-feliratkozás

épjog