2010. szeptember 08.

Hess le róla cinege...

Hess le róla cinege...

Bár a cinkék jelenléte nem, de például a galamboké annál inkább okoz problémát az épületeken, szobrokon, nemcsak elcsúfítva, hanem károsítva is azokat. A hatékony védelmet nyújtó Bird-Out elektromos madárelhárító az időjárásnak ellenálló, diszkrét megjelenésű rendszer, mely a madarakra ártalmatlan.

A galambok ürülékükkel szennyezik a homlokzatokat és a tetőket, ami nemcsak esztétikai problémákat okoz, hanem korróziós károkhoz is vezet. De a galambok emberre veszélyes parazitákat (bolhát, tetűt, tyúkatkát) is terjesztenek, így távoltartásuk higiéniai szempontból is jogos igény.

A Bird-Out elektromos madárelhárító rendszer alkalmazásával mindenfajta madár (galambok, verebek, seregélyek, sirályok, dolmányos sirályok stb.) távol tartható az épületektől, műemlékektől. A gyorsan és egyszerűen telepíthető rendszer tartólábai szilikonnal ragaszthatók, vagy fel is csavarozhatók a kívánt felületekre, legyen szó párkányról, tetőről, ereszcsatornáról, szoborról stb. Az építészeti formák, a szobrok vonalainak rugalmas követése a sűrűn elhelyezhető tartótalpaknak, a könnyen méretre vágható kábeleknek és a bármilyen ív kialakítására alkalmas csatlakozóelemeknek köszönhető.

 

Hess le róla cinege...

 

Hess le róla cinege...

 

A talpak UV-álló polikarbonátból készülnek, és bármilyen anyagra (kő, fa, fém stb.) felszerelhetők. A 2 mm átmérőjű, 1 méter hosszú – és könnyen a kívánt méretre vágható – kábelek az európai szabványoknak megfelelő generátorhoz kapcsolódnak, melyek akkumulátorral vagy 200 Voltos hálózatról üzemeltethetők. A kábelek készülhetnek az agresszív hatásoknak is ellenálló Bezinalból, illetve rozsdamentes acélból. A kábelek egymáshoz csatlakoztatása a szintén Bezinalból készülő, egyszerűen szerelhető, önkioldó elektromos csatlakozórugókkal történik.

 

Hess le róla cinege...

Hess le róla cinege...

 

hírlevél-feliratkozás

épjog