2011. szeptember 20.

Az új katalógussal nincs megvalósíthatatlan ötlet

Az új katalógussal nincs megvalósíthatatlan ötlet

A megálmodott termék a központi gondolata az új Mevaco katalógusnak: legyen az expandált vagy perforált lemez, hullám- vagy ponthegesztett rács, minden vevő azt a terméket kaphatja, amire szüksége van. A 344 oldalas katalógus az új fejezet-felosztásnak és a kifejező képillusztrációknak köszönhetően áttekinthetőbbé vált.

Az új katalógussal nincs megvalósíthatatlan ötletA vevőket grafikák segítik az egyedi termékek megtervezésében, míg a külön erre a célra bevezetett cikkszámok gyorssá és egyszerűvé teszik a kívánt termékek megrendelését. A katalógus tagolása is az új „lenyűgözően egyszerű” Mevaco szlogent tükrözi, és két részre van felosztva: az „Egyszerű” és a „Lenyűgöző” részre. Az „Egyszerű” című rész a szolgáltatások és a termékválaszték áttekinthető és világos bemutatására összpontosít. A terméktáblázatok értelmezését magyarázat segíti, amely a különböző színnel jelzett cikkszámok jelentését ismerteti. A „Lenyűgöző” című rész érdekes perforált, illetve expandált lemezből készült alkalmazási lehetőségeket mutat be képekkel és leírásokkal. Célja, hogy kreatív és funkcionális alkalmazásokra inspiráljon a legkülönfélébb területeken és ágazatokban.

 

Az új katalógussal nincs megvalósíthatatlan ötlet

 

Egyszerű választás

A vaskos katalógusban történő célzott keresést a „Gyorskeresés” teszi egyszerűvé. A „Termékek”, a „Szabad áteresztő felület” és a „Perforált lemez felülete” kategóriák segítségével az érdeklődők pillanatok alatt megtalálhatják a számukra megfelelő terméket. A széleskörű szolgáltatások bemutatása is hangsúlyosabbá vált: az 1 darabos rendelési mennyiség, az azonnali „all inclusive” ár, a kívánt termék 4 nap utáni elküldése, a mintaküldő szolgálat, valamint a katalógus áttekinthető oldalai is segítik a választást.

 

Az új katalógussal nincs megvalósíthatatlan ötlet Az új katalógussal nincs megvalósíthatatlan ötlet

 

Még több lehetőség

Nagyszerű újdonság a perforált lemezek körében, hogy már hat lemezforma közül lehet választani – a sarok- és szegélykialakítást, a lemez hosszát és szélességét egyénileg lehet meghatározni –, illetve a választék bővítésének eredményeképpen még több alapanyag áll rendelkezésre. Sőt már hullám- és ponthegesztett rácsból is lehet egyéni kívánságra terméket készíttetni. Az egyszerűbb tervezés érdekében a katalógusban – a termékábrákhoz hasonlóan – a tartozékok is 1:1-es méretarányban találhatók. Grafikák és táblázatok szemléltetik, hogyan kombinálhatók a termékek a tartozékokkal, és hogyan válik a saját igényeknek megfelelően kialakított egyedi termékből kész építőelem és teljes struktúra.

 

Az új katalógussal nincs megvalósíthatatlan ötlet

 

Érdemes belelapozni

Míg az „Egyszerű” című rész a szolgáltatásokról és a termékekről ad áttekintést, a „Lenyűgöző” rész a kreatív szempontokat hangsúlyozza. Számos alkalmazási és referenciapélda szolgál a feldolgozóknak ötletforrásként, illetve a vevők számára szemléltetési alapul.

 

Az új katalógussal nincs megvalósíthatatlan ötlet

 

hírlevél-feliratkozás

épjog