2023. április 06.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

Egyedülálló megjelenés és kimagasló minőség teszi az Internorm bejárati ajtajait egészen különlegessé. Az ajtókat Denis Vesel dizájnerrel együttműködve alkották a cég szakemberei. Az Internorm-ablakokkal tökéletesen harmonizáló ajtókat kiváló betörésvédelem, optimális hőszigetelés és minőségi kivitelezés jellemzi.

A finomra hangolt megjelenés és a különleges részletgazdagság teszi egyedivé ezeket a csúcskategóriás ajtókat. Az egyszerű formák ellenére Denis Vesel különleges kifinomultságot teremt, amely egyszerre elegáns és izgalmas. „Minden alkalommal, amikor valaki belép a házába, éreznie kell az otthon különleges érzését. Számomra fontos volt, hogy a bejárati ajtók tervezésénél teljes mértékben az emberekre koncentráljak, és ne csak egy ajtót, hanem egy izgalmas dizájnelemet hozzak létre” – mondja Denis Vesel, a tervező.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

Minden ajtó alapfelszereltségként többpontos zárral van felszerelve, és további biztonsági rendszerek is rendelhetők.

 

designe.VD

A modern dizájn minimalista megközelítése. A fogantyú rejtve van és síkban fut az ajtó lapjával – tiszta, mégis elegáns megjelenés. A fogantyúnyílás mindkét végén enyhén ívelt, hogy egy kissé lágyabb és háromdimenziósabb érzést keltsen.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

 

design.VG

A diszkréten elhelyezett betétekkel és hangsúlyos rúdfogantyúval ellátott ajtó modern és esztétikus megjelenésű. A fogantyú az egész ajtón végigfut, így magasabbnak és puristábbnak tűnik. A különböző színkombinációk vagy kiegészítők, például a fogantyúk választási lehetőségével személyre szabható a megjelenés, így az ajtó egyaránt alkalmas egyszerű és avantgárd stílushoz.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

 

design.VP

Elegáns és meleg megjelenés a sima vonalaknak és a süllyesztett kilincsnek köszönhetően – ez a bejárati ajtó kecses kialakítású, amely illik a nemes és egyszerű építészeti stílusokhoz. A megjelenés – a különböző színkombinációkkal – itt is egyénre szabható.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

 

design.VK

A minimalista dizájnú ajtó fő jellemzője a két oldalsó csík, amelyek különleges vizuális hatást keltenek. A szimmetrikus kialakítás a pontosság és az elegancia érzetét kelti. A fogantyú ezt erősíti, és hozzájárul az ajtó alakjának kihangsúlyozásában. A színkombinációk különböző lehetőségei minimalista, lágy vagy akár avantgárd megjelenést is eredményezhetnek.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

 

design.VN

A purista és a redukált dizájn keveréke – a karcsú és függőlegesen elhelyezett üvegnyílások további dinamizmust kölcsönöznek az ajtónak. A vízszintes fogantyú nemcsak a kényelmes használatot segíti, hanem további élénkíti a megjelenést. Klasszikus szürke tónusok, elegáns fekete vagy fadekor – a felületek és színek megválasztása számos kombinációs lehetőséget nyit meg a ház egyéb dizájnelemeivel.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

hírlevél-feliratkozás

épjog