2013. november 18.

Elsősorban felújításokhoz ajánlott új felületfűtés/hűtés rendszer

Elsősorban felújításokhoz ajánlott új felületfűtés/hűtés rendszer

2014 januárjától lesz elérhető a száraz technológiával szerelhető új, korszerű Uponor Renovis fal- és mennyezetfűtő/hűtő rendszer. A felújításokhoz ajánlott megoldás lehetővé teszi felületfűtés (vagy hűtés) kialakítását akár egyetlen helyiség számára is, valamint csatlakoztatható a meglévő radiátoros rendszerhez.

A fűtési csővezetékeket tartalmazó 15 mm vastag gipszkarton rendszerelemek a hagyományos gipszkarton sínekre kerülnek felszerelésre. A rendszer oldalfali vagy mennyezeti telepítésre egyaránt alkalmas. A Renovis gipszkarton elemekbe 9,9x1,1 mm-es Uponor PE-Xa csővezetékek vannak beöntve, tökéletes hőátadást biztosítva. A fűtési bekötő vezetékek és a szivattyúegység a burkolat alatt helyezkedik el, a gipszkarton sínek között.

Elsősorban felújításokhoz ajánlott új felületfűtés/hűtés rendszer

Az alkalmazott gipszkarton kiváló hővezető képessége az oldalfalon – hőlépcsőtől függően – akár 120 W/m², a mennyezeten pedig akár 60 W/m² fűtési teljesítményt is lehetővé tesz. A felületi elemek meglepően gyorsan reagálnak a hőmérséklet változására.

A gipszkarton elemek csomagokban érhetők el, 5, 15, 30 és 60 m2-es kiszerelésben. A csomagokban három különböző méretű gipszkarton elem található:

  • 2000x625 mm;
  • 1200x625 mm;
  • 800x625 mm.

Elsősorban felújításokhoz ajánlott új felületfűtés/hűtés rendszer

Rendelhetők lesznek olyan csomagok is, melyek csak egy méretű gipszkarton elemet tartalmaznak. A világítótestek és egyéb berendezések egyszerű felszerelhetősége érdekében csővezetéket nem tartalmazó úgynevezett „vakpaneleket” is lehet rendelni.

A tulajdonosok és kivitelezők számára egyaránt fontos, hogy a felújítási munka gyorsan és a lehető legkevesebb porképződéssel és zajjal menjen végbe. Ezt az igényt az Uponor Renovis rendszer teljes mértékben kielégíti, a telepítés gyors, egyszerű és nem jár nagy szemétképződéssel.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük forduljon kérdéseivel ügyfélszolgálatunkhoz, vagy érdeklődjön nagykereskedőinknél. Friss hírben jelezzük majd, ha elkészültek a prospektusok és tervezési tájékoztatók is.

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog