Deceuninck

 

2024. május 03.

Extra fehér álmennyezet a legjobb akusztikával

Extra fehér álmennyezet a legjobb akusztikával

Európa-szerte népszerű az új álmennyezeti termékvonal, az ADAGIO, amely fehér színével az eleganciát egyesíti a ma igényei szerinti legmagasabb akusztikai paraméterekkel. Mindez a beépítést és a minőségi megjelenést támogató kialakítással párosulva a legváltozatosabb alkalmazási területek valóban prémium álmennyezeti megoldásává teszi ezt az innovatív anyagot. Ismerje meg a Knauf Ceiling Solutions ADAGIO termékcsaládját és biztos azonnal lesz ötlete, hol alkalmazza először!

Különleges építészeti megoldások megvalósítására alkalmas álmennyezeti szigetek, vagy belógatott vertikális lamellás álmennyezeti lemezek, egészségügyi intézmények, tisztaterek kialakítását szolgáló vagy éppen kiemelt akusztikai igények kielégítésére alkalmas álmennyezeti lapok – számtalan területre kínálja a legkülönbözőbb termékváltozatait a Knauf Ceiling Solutions.

A mindennapi és akár speciális elvárásokra tervezett anyagok körét teszi teljessé az előnyök sorát egyesítő, ásványi alapanyagú, prémium minőségű ADAGIO termékcsalád. Ez méreteivel, élkiképzéseivel és beépítési lehetőségeivel (látszóbordás, félig rejtett, rejtett) az építészeti kialakításhoz kreatív szabadságot nyújt, a kivitelezők munkáját könnyíti, a megrendelő számára pedig esztétikus, egészséges, környezetkímélő és gazdaságos végeredményt kínál.

Extra fehér álmennyezet a legjobb akusztikával

 

Fenntarthatóság, higiénia és komfortérzet

A beltéri alkalmazásra szolgáló sima, fényes fehér álmennyezeti panel eleganciája és műszaki paraméterei olyan környezetet teremtenek, amely a természetes fény minél jobb kihasználását segíti elő vagy éppen a higiéniát szolgálja. Erre jó példa a speciális környezetben, például tisztaterekben történő alkalmazás, amihez az ADAGIO tisztatér-teljesítmény minősítéssel (ISO 4) rendelkezik.

A termékcsalád kialakításánál alapvető elv volt, hogy az messzemenőkig megfeleljen az élet minden területén egyre fontosabb fenntarthatósági követelményeknek is.

Extra fehér álmennyezet a legjobb akusztikával

 

A természetes fény maximalizálása

Az ADAGIO sima, fényes fehér felülete kiváló fényvisszaverő képességgel (88%) és alacsony fényességgel rendelkezik, így a tiszta, homogén fehér felületi struktúra olyan modern terek létrehozását teszi lehetővé, amelyek hozzájárulnak használóik komfortérzetéhez és teljesítményéhez. A fényvisszaverő képesség csökkenti a mesterséges világítás szükségességét, ami potenciális energiamegtakarítást eredményez, enyhíti a szem megerőltetését és javítja a vizuális kényelmet.

Extra fehér álmennyezet a legjobb akusztikával

 

Felületkezelt élek a megjelenésért

Az ADAGIO alkalmazási előnye, hogy az alacsony, akár PM1-es légáteresztő képességű (szűrőhatás nélküli) teljesítménye tartósan világos mennyezetet biztosít. A kivitelezés során kínált előnye pedig az a megerősített karcálló felület és a vákuumfestett élek, amelyek csökkentik a szállítás és a beépítés során keletkező sérülések kockázatát, egyszerű szerelést, beépítés után pedig könnyű tisztítást, minimális karbantartás mellett hosszú élettartamot tesznek lehetővé.

 

Kiemelt akusztikai paraméterek – funkciók szerint

Az ADAGIO Acoustic+ a jó hangelnyelést és a hangcsillapítást ötvözi (értékek: 0,65 αw és 39 dB), így megfelelő választás tárgyalókba, várótermekbe vagy folyosókra. Az ADAGIO Alpha+ a legmagasabb hangelnyelési értékkel (αw = 1,00) tökéletes választás a zajszint csökkentésére és a koncentráció javítására nyitott terekben. Az ADAGIO dB+ kiváló hangcsillapítást kínál (41 dB-43 dB), így a különböző helyiségek használói nem zavarják egymást. Kisebb helyiségekben az ADAGIO HD+ érezhető zajcsökkentést biztosít, 19, 30 és 35 mm vastag lapjaival.

 

Nemzetközileg elismert szabványok szerint tanúsított álmennyezet

A teljes ADAGIO termékcsalád olyan nemzetközileg elismert tanúsítványokkal rendelkezik, mint az A+ VOC-kibocsátási osztály, az Indoor Air Comfort Gold és a finn M1 minősítés. Ezek a szabványok bizonyítják, hogy az ADAGIO pozitívan járul hozzá a beltéri levegőminőség optimalizálásához. A mennyezeti lapok akár 59,6%-ban (ADAGIO Alpha+) újrahasznosított anyagból állnak, és megfelelnek a Cradle to Cradle Certified® Bronze és a német „Kék Angyal” szigorú fenntarthatósági szabványoknak.

Az ADAGIO magas műszaki teljesítményű, hosszú élettartamú, gyorsan és egyszerűen beépíthető mennyezeti lap, amely a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégíti.

 

https://www.knaufceilingsolutions.com/hu/blog/erjen-el-mindent-es-meg-toebbet-is-az-uj-adagio-val/?utm_source=epitesi+megoldasok&utm_medium=PR&utm_campaign=BC+%7C+epitesimegoldasok+%7C+adagio

 

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog