2012. március 11.

Graffitieltávolítás olcsón és gyorsan

Graffitieltávolítás olcsón és gyorsan

A LLumar antigraffiti fóliák láthatatlan védelmet nyújtanak az üvegfelületeknek a festéses, karcolásos és savazásos rongálásokkal szemben; a rongálódást követően a fólia egyszerűen és gyorsan eltávolítható, szükségtelenné téve a drága üvegcserét. Az összefirkált fóliát sokszor nem is kell cserélni, mert felületéről a firka könnyen lemosható.

Az antigraffiti fólia üveg-, tükörfelületek, acélszerkezetek stb. védelmére alkalmas, jó megoldást nyújtva bevásárlóközpontokban, buszokon, metrón, illetve más, rongálásnak fokozottan kitett felület védelmére. A fólia különleges bevonatára nehéz festeni, firkálni, mert kevéssé tapad rá a festék, és a tintamaradványok könnyen letörölhetők. Az összekarcolt antigraffiti fólia egyszerűen eltávolítható és új fólia szerelhető a helyére.

Graffitieltávolítás olcsón és gyorsan

A graffitihez általában akril- vagy alkidgyanta, esetleg kátrányalapú festékeket használnak. Ezek az anyagok drága oldószerek és eszközök használatával, nehéz és időigényes munkával általában eltávolíthatók az üveg felületéről. Ha azonban az üveg felületét a kemény akrillak bevonattal ellátott LLumar antigraffiti fólia (GCL SR RPS vagy SHE ER PS7) védi, a firkálások speciális törlőkendővel egyszerűen, gyorsan és többnyire maradéktalanul eltávolíthatók, így az esetek többségében még a védőfóliát sem kell cserélni. A fólia képes hatásos védelmet nyújtani a karcolásos, illetve a savazásos rongálások ellen is. Ráadásul az enyhén sérült, karcos üvegfelületek sok esetben újjá varázsolhatók a LLumar fólia használatával, ugyanis a fólia ragasztóanyaga kitölti az üveg apróbb, sérült barázdáit.

Graffitieltávolítás olcsón és gyorsan

 

hírlevél-feliratkozás

épjog