2018. július 31.

Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban

Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban

A Trespa építőlemezek nagyformátumú, hőre keményedő gyanta kötőanyagú síklemezek, melyeket magas hőmérsékleten nagy nyomással összepréselve gyártanak. A termékcsalád több mint 60 féle színben kapható Trespa Meteon UniColors homlokzatburkoló lapjai a formatervezés új dimenzióját kínálják: képesek vizuálisan formálni, átalakítani, növelni a teret.

Az UniColors termékcsalád 60-nál is több alapszínt tartalmaz, a lágy pasztellektől az elegáns sötét tónusokon át a tüzes, élénk színekig, de lehetőség van egyedi színek előállítására is. A bő választékból a hagyományostól a trendiig bármilyen elképzelés valóra váltható. Az alapszínek kizárólag Satin (selyemfényű, sima) felülettel készülnek, de mindkét oldalán színes lemezek is rendelhetők. Az alapszínekhez speciális lemez, Vario Top tartozik, melynek egyik oldala fehér, a másik pedig a kiválasztott alapszín. Ez elsősorban korlátbetétek készítésére használható.

Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban

Az átszellőztetett homlokzatok, erkélyek és párkányok burkolására, napvédő megoldásokhoz alkalmas Meteon építőlemezek különleges gyártástechnológiájuknak (Electron Beam Curing – EBC) köszönhetik rendkívüli időjárás-állóságukat és színtartósságukat, karcolódással szembeni ellenállásukat, UV-állóságukat. A lemezek – egyedi hatások elérésére – könnyen kombinálhatók más építési anyagokkal is.

Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban Homlokzatburkoló lemezek egyedülállóan gazdag színválasztékban

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo