2024. január 23.

300 szerszám, 25 féle márka, egy akku

300 szerszám, 25 féle márka, egy akku

AmpShare powered by Bosch Professional: számos márka, számos szerszám és egyetlen akkurendszer. Az AmpShare az alapítók és a tagok közös jövőképe, céljuk, hogy a szakemberek számára a legjobb és legszélesebb körű 18 V-os rendszert kínálják teljes kompatibilitással márkák, alkalmazási módok és országok között.

A szakemberek már most több, mint 200 féle, a közösséghez csatlakozott gyártó szerszámát tudják használni megegyező, 18 V-os akkumulátorral. Ráadásul a közösség folyamatos növekedése várható mind márkák, mind termékek terén. Az AmpShare széles körű alkalmazhatóságával közel minden felhasználási lehetőséget lefed – mindössze egy AmpShare akkuval. A felhasználók ezzel pénzt, helyet és időt spórolhatnak – és hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, mivel kevesebb akkura és töltőre lesz szükségük.

300 szerszám, 25 féle márka, egy akku

A közösséghez már több, mint 25 gyártó csatlakozott, jelenleg a 18 V-os akkumulátorrendszer több, mint 200 féle szerszámmal kompatibilis. További 300 szerszám várható év végéig, beleértve 50 új Bosch Professional szerszámot is. Az AmpShare nyújtotta nagy előny, hogy minden korábban vásárolt Bosch Professional akkumulátor is kompatibilis maradt a termékekkel. A „régebbi” akkuk továbbra is használhatók minden Bosch Professional szerszámhoz – és a jövőben minden AmpShare közösségben lévő szerszámhoz is –, hiszen a Bosch akkutechnológia az alapja a rendszernek.

300 szerszám, 25 féle márka, egy akku

Dr. Christoph Weiss, a Fein vezérigazgatója szerint „a közösség alapítása mérföldkő a Bosch Professionallel való együttműködésben. 2016-ban közösen fejlesztettük a multi szerszámgépekhez az univerzális szerszámbefogó Starlock rendszert. Az AmpShare közösség megalapításával elérhetjük, hogy belátható időn belül minden szerszám működtethető legyen egyetlen akkuval, gyártótól függetlenül.” Dr. Christian Heine, a Rothenberger vezérigazgatója nyilatkozta: „Hiszünk a rendszerszintű megoldásokban és az ’akkus építések’ megvalósulásában. Az AmpShare akkurendszer hosszútávú céljai mindkettőt magukba foglalják – ezért úgy döntöttünk, hogy minden akkus termékünk az AmpShare rendszerhez csatlakozik majd.”

Az AmpShare közösséghez tartozó cégek: Fischer, AAT, Bepo, Brennerstuhl, Cox, Fein, Förch, Honsel, Klauke, Kolektor, Kummert, Ledlenser,Leister, Lena, Mato, MK, Signode, Orgapack, Sonlux, Strapex, PerfectPro, Ramset, Rexroth és Wagner. A Bosch akkumulátortechnológia, amely az AmpShare akkuk alapjául szolgál, egyéb előnyöket is kínál a felhasználóknak. Ezek közé tartozik a teljes kompatibilitás minden Bosch Professional 18 V-os termékkel, ami 2008 óta piacra került, beleértve az erőteljes Biturbo sorozatot, a nagyteljesítményű ProCore18V akkukat – ezek a legerőteljesebb Bosch akkumulátorok, melyek az innovatív cellatechnológiának köszönhetően a jelenleg kapható leggyorsabb töltők. A ProCore18V 4.0 Ah akku például mindössze kilenc perc alatt tölt fel 50 százalékra.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog